...Confettura Extra di Pera Coscia και εκλεκτό
μέλι από Τίλιο. Χωρίς πρόσθετα σάκχαρα και
συντηρητικά. Μόνο φρέσκα φρούτα εποχής και
χειροποίητομέλι από την παραγωγή μας. 100%
made in Italy.
Για να επιτευχθεί η καλύτερη υφή,
συνιστάται να καταναλώνεται σε θερμοκρασία
μεταξύ 5-10 °C.
Συστατικά: Αχλάδι 65%, μέλι από Τίλιο 35%.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Εξαιρετική για να συνοδεύει τυριά μεγάλης
ωρίμανσης όπως το Parmigiano Reggiano, πεκορίνο;
μπλε τυριά όπως το Gorgonzola και το Roquefort.
Η Μαεστρία του Δασκάλου Αποσταγματοποιού Pedro Ferreira είναι η καρδιά της παραδοσιακής μας αποσταγματοποιίας. Με περισσότερα από δέκα χρόνια εμπειρίας και ένα πλούσιο υπόβαθρο γνώσεων που έχει εμπλουτιστεί από αμέτρητα ταξίδια στο εξωτερικό, ο Pedro δημιουργεί αποστάγματα εξαιρετικής ποιότητας. Κάθε συνταγή είναι ένα έργο τέχνης, αποτέλεσμα συναισθημάτων, παραδόσεων, γεύσεων και μιας δόσης αλχημε...
...Μονοφλορικός και πολυφλορικός μέλι συσκευασμένο σε διάφορες μορφές με ετικέτα μάρκας Comaro ή Private Label. Μέλι που παράγεται χειροποίητα με αναλύσεις και πιστοποιήσεις.
...Ευαίσθητο σαπούνι χειροποίητο, με ειδικό εργονομικό σχεδιασμό, με Γάλα Γαϊδούρας, Ελληνικό Μέλι και Κερί Μέλισσας.
Μια φυσική φόρμουλα που θρέφει, χαλαρώνει και αποτοξινώνει.
ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΞΕΤΑΣΜΕΝΟ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
73,10% ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ
100% ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ
ΠΡΟΪΟΝ UNISEX
Περιοχή εφαρμογής:
Χέρια, Πρόσωπο, Σώμα
Περιέχει: Γάλα Γαϊδούρας*, Ελληνικό...
... των 2/3/4/5 κιλών, ιδανικές για σερβίρισμα σε τραπέζια εστιατορίων, μπαρ, αίθουσες τσαγιού κ.λπ.) ή σε κομψές συσκευασίες για να εκτίθενται σε ράφια ή σε γωνίες.
Συστατικά:
Σικελικά αμύγδαλα, ζάχαρη,
Μέλι από τον Έτνα (άνθος πορτοκαλιάς)
ασπράδι αυγού (φυσικό, όχι λυοφιλιωμένο)
Φιστίκια, σοκολάτα / Βανίλια...
...Μείγμα Τέχνης - Φτιαγμένο στην Ιταλία
Μετάγευση: ανθώδεις και φρουτώδεις νότες, με υποψίες από βύνη και μέλι
Βελούδινη γεύση
80% Αραβικά, 20% Ρομπούστα
ΜΕΙΓΜΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΓΕΥΣΗ
Μείγμα κόκκων καφέ με γλυκιά, αρωματική αλλά λεπτή γεύση, με έντονες αλλά ευχάριστες οξείες νότες.
Η επιλογή των καλύτερων κόκκων Αραβικού, δοσμένων με σοφία, δημιουργεί μια αναγνωρίσιμη γεύση στην οποία οι...
...Φρέσκο βούτυρο, μέλι ακακίας, κρόκοι αυγών από ελεύθερη εκτροφή και γλυκαντικά εσπεριδοειδή από τη Σικελία, είναι μερικά από τα εκλεκτά συστατικά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του παραδοσιακού πανετόνε και όχι μόνο.
Με ιδιαίτερη προσοχή, η Pastry Chef μας Νίλντε Ντιτσιόλα επιλέγει τις πρώτες ύλες της γης μας για να πειραματιστεί με νέους συνδυασμούς και να δώσει ζωή σε σύγχρονες και καινοτόμες παραγωγές.
- PanPulia Elisir
- Πανετόνε με κόκκινα φρούτα και φιστίκι
- Πανετόνε με αχλάδι και μαύρη σοκολάτα
- Πανετόνε Τριλογία σοκολάτας
- Πανετόνε με αμύγδαλο
- Πανετόνε Μιλάνο Ρίκο...
...Χειροποίητες μπύρες, Χειροποίητομέλι, Χειροποίητες κονσέρβες "La Russolillo" και πολλά άλλα....
Συμβατές κάψουλες για Nespresso, Nescafè Dolce Gusto, Lavazza A Modo Mio, Lavazza Espresso Point, Lavazza Blue, Lavazza In Black, Lavazza Firma, Vitha Group, Uno System, Caffitaly και Bialetti.
... ιστοσελίδα μας θα βρείτε: Χειροποίητομέλι και μαρμελάδες, Λουκάνικα Λουκάνων, Χειροποίητη ξηρή ζυμαρικά, γραμμή χωρίς γλουτένη για κοιλιοκάκη, Τρούφες, Τυριά, Τυριά IGP από Σαρκώνι, τα κρουσκά πιπέρια και πολλές άλλες σπεσιαλιτέ.