... σωλήνες μπορεί να σφραγίσει σωλήνες με διάμετρο από 20 mm και ύψος 105 mm.
Κατόπιν αιτήματος, είναι δυνατή η κατασκευή ειδικής βάσης σωλήνα για σωλήνες με διάμετρο 20 mm και ύψος 70 mm.
Ωστόσο, δεν είναι δυνατή η σφράγιση σωλήνων με διάμετρο μικρότερη από 20 mm και ύψος μικρότερο από 70 mm.
Μήκος σφραγιστικών ράβδων: mm. 405
Πλάτος σφράγισης: mm. 4
Σφραγιζόμενο υλικό: PE, PP, PVC
Διάμετρος σωλήνων: 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50 mm (μόνο ένας τύπος)...
...Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (EVO) είναι ένας τύπος ελαιόλαδου εξαιρετικής ποιότητας που παράγεται αποκλειστικά μέσω μηχανικών διαδικασιών, χωρίς τη χρήση χημικών διαλυτών ή μεθόδων διύλισης. Εξάγεται από τις ελιές, τους καρπούς της ελιάς, μέσω διαδικασιών ψυχρής έκθλιψης ή φυγοκέντρησης, που επιτρέπουν τη διατήρηση όλων των οργανοληπτικών και θρεπτικών χαρακτηριστικών του προϊόντος.
... χρησιμοποιείται για να κρατά ενωμένους τον αρσενικό και τον θηλυκό σύνδεσμο;
• η Σφράγιση DIN, που τοποθετείται μεταξύ του συνδέσμου ανοξείδωτου θηλυκού και του συνδέσμου ανοξείδωτου αρσενικού.
Αυτός ο τύπος σύνδεσης μπορεί να ανοιχτεί κατά ανάγκη απλά χαλαρώνοντας τη Γυριστή.
... γευστικά και γλυκά από τα θειωμένα βερίκοκα, αλλά είναι λιγότερο ανθεκτικά λόγω της έλλειψης χημικών (κυρίως θείου) κατά την παραγωγή.
Φυσικά & Βιολογικά Αποξηραμένα Βερίκοκα
Προέλευση: Τουρκία
Τύπος: Φυσικά Αποξηραμένα Βερίκοκα – Βιολογικά Αποξηραμένα Βερίκοκα
Μέγεθος: 0 – 8 (Δείτε τον πίνακα μεγεθών)
Συσκευασία: Κουτιά 1, 5, 10, 12.5 κιλών. Δίσκοι από αφρώδες υλικό και χαρτόνι 250/500 γρ
Ελάχιστη...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Υπηρεσία
... 100% για τα πιο χοντρά σωματίδια ISO COARSE.
Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτός ο τύπος φιλτραρίσματος χρησιμοποιείται μόνο για την καταπολέμηση των σκόνης και δεν είναι χρήσιμος για την καταπολέμηση τοξικών ατμών που προέρχονται από τις διαδικασίες συγκόλλησης, αναρρόφησης διαλυτών ή χημικών ατμών γενικά.
... και μαγειρεύεται ξεχωριστά, ακολουθώντας μια αργή διαδικασία αποξήρανσης σε χαμηλές θερμοκρασίες σε ειδικούς χώρους και στη συνέχεια συναρμολογείται, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και χημικών πρόσθετων. Το πλεονέκτημα αυτής της παραγωγικής διαδικασίας είναι ότι οι θρεπτικές αξίες και οι βιταμίνες που περιέχονται στα τρόφιμα δεν επηρεάζονται και η γεύση και το άρωμα ενισχύονται, ένα θεμελιώδες...