• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κηπουρική- φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές

Αποτελέσματα για

Κηπουρική- φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές

ΙταλίαΤρεντο και Τρεντίνο - Άνω Άντιτζε
  1. VITIFRUT S.A.S. DI RAMPANELLI LAURA

    Ιταλία

    Η εταιρεία VITIFRUT S.A.S. DI RAMPANELLI LAURA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mezzolombardo, Ιταλία.

  2. AGRILAND24 SRLS

    Ιταλία

    Η εταιρεία AGRILAND24 SRLS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τοπικα και παραδοσιακα τυρια. Έχει έδρα σε Ala, Ιταλία.

  3. PERINI CARLO & C. S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PERINI CARLO & C. S.A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Ακόνισμα - χάλυβες και μέταλλα, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Ακόνισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Pergine Valsugana, Ιταλία.

  4. IRSARA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία IRSARA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Varna, Ιταλία.

  5. CREATIVA GIARDINI DI BRESSANI E. & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CREATIVA GIARDINI DI BRESSANI E. & C. S.N.C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων. Έχει έδρα σε Ziano Di Fiemme, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CONT IRRIGAZIONI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CONT IRRIGAZIONI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Trento, Ιταλία.

  2. ZANINI FULVIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία ZANINI FULVIO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Αντλίες, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Αντλίες. Έχει έδρα σε Mori, Ιταλία.

  3. STOCKER S.R.L.

    Ιταλία

  4. IFS S.R.L.

    Ιταλία

  5. PICHLER JOSEF

    Ιταλία