• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • stella

Αποτελέσματα για

Stella

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. ALBERGO STELLA D'ORO

    Ιταλία

    Το ξενοδοχείο Stella D’Oro είναι σε θέση να σας προσφέρει μια αξέχαστη διαμονή. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ημιδιατροφής και πλήρους διατροφής. Το προσωπικό μας θα σας υποδεχθεί στο εστιατόριο και στο μπαρ. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση TVA, μίνι μπαρ, χρηματοκιβώτιο και κλιματισμό. Μπορείτε, επίσης, να επωφεληθείτε από τον δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα και πάρκινγκ για ποδήλατα για ομάδες ποδηλατών. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δωρεάν σύνδεση Wi-Fi.

  2. MARINA STELLA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MARINA STELLA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλοήγηση πλοίων, Ρυμουλκήσεις πλοίων και σκαφών, Πλοήγηση πλοίων, και Ρυμουλκήσεις πλοίων και σκαφών. Έχει έδρα σε Palazzolo Dello Stella, Ιταλία.

  3. STELLA S.A.S. DI STELLA PI. ANDREA C. S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία STELLA S.A.S. DI STELLA PI. ANDREA C. S.A.S., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομοτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδροηλεκτρικά εργοστάσια παραγωγής, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Υδροηλεκτρικά εργοστάσια παραγωγής, και Ηλεκτρολογικές εργασίες. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  4. STELLA AZZURRA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία STELLA AZZURRA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης, Δομοτική, Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης, και Δομοτική. Έχει έδρα σε Prata Di Pordenone, Ιταλία.

  5. STELLA ANTONELLA

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AGRARIA DELLO STELLA S.A.S.

    Ιταλία

  2. ALESSANDRO STELLA S.R.L.

    Ιταλία

  3. STELLA REMO DI STELLA REMO & C. S.N.C.

    Ιταλία