• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση

Αποτελέσματα για

Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. OFF.NE S. LENARDON DI LENARDON SILVANO

    Ιταλία

    Η εταιρεία OFF.NE S. LENARDON DI LENARDON SILVANO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

  2. CALCORPRESS INDUSTRIES S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CALCORPRESS INDUSTRIES S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, Λαμαρίνες και σωλήνες, Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, και Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει έδρα σε Roveredo In Piano, Ιταλία.

  3. DAL - CO. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DAL - CO. S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει έδρα σε Osoppo, Ιταλία.

  4. TRI. MEC.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TRI. MEC., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, και Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Tarcento, Ιταλία.

  5. S.L.M.

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.L.M., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, και Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε San Quirino, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. IDEA PROTOTIPI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία IDEA PROTOTIPI S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, και Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει έδρα σε Basiliano, Ιταλία.

  2. GIEMME S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GIEMME S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκόλληση με δέσμη ηλεκτρονίων - εξοπλισμός, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Συγκόλληση με δέσμη ηλεκτρονίων - εξοπλισμός, και Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει έδρα σε Buttrio, Ιταλία.

  3. INOX CARPENTERIA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία INOX CARPENTERIA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

  4. TMF3 DI GERUSSI ALBERTO

    Ιταλία

    Η εταιρεία TMF3 DI GERUSSI ALBERTO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Cassacco, Ιταλία.

  5. ESSEPI S.N.C. DI SIEGA IVAN E PASQUALATO STEFANO

    Ιταλία

    Η εταιρεία ESSEPI S.N.C. DI SIEGA IVAN E PASQUALATO STEFANO, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, και Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

  1. S.A.M.O. S.R.L.

    Ιταλία

  2. PIZETA W.L.D. DI PERES F. S.N.C.

    Ιταλία

  1. TA.GE. S.A.S. DI TATO GJERGJI & C.

    Ιταλία

  2. C.T. SALDATURA

    Ιταλία

  3. PARAVANO

    Ιταλία

  4. LE.IL.AN DI CANUTI LEANDRO

    Ιταλία

  5. NTS S.R.L.

    Ιταλία

  6. ZONTA NICOLETTA & C. S.A.S.

    Ιταλία

  7. NEW PROJECT DI MISDARIIS CANDIDO

    Ιταλία

  8. LILLIFER - COOP. SOC. LILLIPUT -

    Ιταλία

  1. LTN LAVORAZIONI METALLICHE DI ALTIN IGOR

    Ιταλία

    Η εταιρεία LTN LAVORAZIONI METALLICHE DI ALTIN IGOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων, μεταλλικές και ανοξείδωτες κατασκευές, και Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  2. METALLASER S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία METALLASER S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, κοπή με λέιζερ, ελαφρες κατασκευες, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, και συγκολληση μεταλλων. Έχει έδρα σε Martignacco, Ιταλία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση

Αριθμός αποτελεσμάτων.

22 Επιχειρήσεις