• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υπηρεσιες για αγορες

Αποτελέσματα για

Υπηρεσιες για αγορες

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. BAGNARIOL PAOLO PROCUREMENT SERVICES & CONSULTING

    Ιταλία

    Η εταιρεία BAGNARIOL PAOLO PROCUREMENT SERVICES & CONSULTING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες για αγορες. Έχει έδρα σε Fontanafredda, Ιταλία.

  2. DUEMILAUNO AGENZIA SOCIALE SOCIETA' COOPERATIVA SOCIALE - ONLUS

    Ιταλία

    Προσφέρουμε κοινωνικό εκπαιδευτικές υπηρεσίες και υποστήριξη στους πολίτες που κινδυνεύουν να βρεθούν σε μειωνεκτική θέση : υπηρεσίες προσανατολισμού, προετοιμασίας κατάρτισης και σχετικές με την δυνατότητα εργασίας για άτομα που μειωνεκτούν απέναντι στους άλλους στην αγορά εργασίας, υπηρεσίες πρόληψης, εκπαίδευσης και αναψυχής για όλους τους πολίτες, υπηρεσίες εξομείωσης και κατάρτισης για την ανάπτυξη του κοινωνικού πολιτισμού στους εργαζόμενους και στους πολίτες.

  3. INTERPORTO DI TRIESTE - FERNETTI SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Interporto παρέχει υποδομές αφιερωμένες στη διοικητική μέριμνα μεταφορτώσεων, και βρίσκεται στο Fernetti, στα σύνορα της Ιταλίας με τη Σλοβενία. Η τοποθεσία αποτελεί έναν στρατηγικό κόμβο για τις οδικές μεταφορές ανάμεσα στις αγορές της Κεντρο-Ανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου. Παρέχει σύγχρονες υποδομές και καινοτόμες υπηρεσίες στις εθνικές και διεθνείς εταιρείες μεταφορών, ενώ λειτουργεί, επίσης, ως ένας παραλιμένιος τερματικός σταθμός που εξυπηρετεί το λιμάνι της Τεργέστης, της Μονφαλκόνε και του Κόπερ.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υπηρεσιες για αγορες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ