• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προστασια

Αποτελέσματα για

Προστασια

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΥπεργολάβος
  1. LIVENZA

    Ιταλία

    Η εταιρεία LIVENZA, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  2. TG S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TG S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει έδρα σε Azzano Decimo, Ιταλία.

  3. C.M.F.

    Ιταλία

    Η εταιρεία C.M.F., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει έδρα σε Campoformido, Ιταλία.

  4. TECHNO SERRAMENTI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECHNO SERRAMENTI S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Τέντες- μαρκίζες, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, και Τέντες- μαρκίζες. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  5. PEZZETTA FERRUCCIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία PEZZETTA FERRUCCIO, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει έδρα σε Buia, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TOLUSSO FRATELLI

    Ιταλία

    Η εταιρεία TOLUSSO FRATELLI, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει έδρα σε San Martino Al Tagliamento, Ιταλία.

  2. METAL CARPENTERIA S.A.S. DI SPIESANZOTTI GIANNI

    Ιταλία

    Η εταιρεία METAL CARPENTERIA S.A.S. DI SPIESANZOTTI GIANNI, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει έδρα σε Buttrio, Ιταλία.

  3. EMMEVI DUE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EMMEVI DUE S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει έδρα σε San Giorgio Di Nogaro, Ιταλία.

  4. SANDRE VERNICIATURA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SANDRE VERNICIATURA S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  5. MICOLINO MAURIZIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία MICOLINO MAURIZIO, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

  1. F.B.P.

    Ιταλία

    Η εταιρεία F.B.P., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  2. DI BERNARDO F.LLI S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DI BERNARDO F.LLI S.N.C., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει έδρα σε Martignacco, Ιταλία.

  1. LV METALLI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LV METALLI S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει έδρα σε Morsano Al Tagliamento, Ιταλία.

  2. EUROSALDATURE

    Ιταλία

    Η εταιρεία EUROSALDATURE, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει έδρα σε Polcenigo, Ιταλία.

  3. VEGA VERNICIATURA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VEGA VERNICIATURA S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

  4. COSME S.A.S. DI LA SALA CLAUDIO & C.

    Ιταλία

  5. OFFICINA BRIANTE ETTORE

    Ιταλία

  6. STRUTTURA S.R.L.

    Ιταλία

  7. L.A.V. S.R.L.

    Ιταλία

  8. BERTOLI ENRICO

    Ιταλία

  1. QUATTRIN MAURO

    Ιταλία

  2. L.P.M. S.R.L.

    Ιταλία

  3. PIUSSI FERRUCCIO S.R.L.

    Ιταλία

  4. PRADOLINI DORINO

    Ιταλία

  5. DPM TECNO INOX DI DEL PICCOLO MASSIMILIANO

    Ιταλία

  6. C.M.G.

    Ιταλία

  7. GRUPPO FRANCESCHINO LORIS S.R.L. UNIPERSONALE

    Ιταλία

  8. SICIM S.P.A.

    Ιταλία

  9. SULTAN S.R.L.

    Ιταλία

  10. CARPENTERIA DE BIASIO CORRADO

    Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν