• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λακαρισμα σε ξυλο

Αποτελέσματα για

Λακαρισμα σε ξυλο

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΥπεργολάβος
  1. LIVENZA

    Ιταλία

    Η εταιρεία LIVENZA, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  2. F.B.P.

    Ιταλία

    Η εταιρεία F.B.P., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  3. DI BERNARDO F.LLI S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DI BERNARDO F.LLI S.N.C., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει έδρα σε Martignacco, Ιταλία.

  4. SANDRE VERNICIATURA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SANDRE VERNICIATURA S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  5. VEGA VERNICIATURA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VEGA VERNICIATURA S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. INNOVA S.R.L.

    Ιταλία

  2. CAON NIBE & C. S.N.C.

    Ιταλία

  3. L.A.V. S.R.L.

    Ιταλία

  4. MAGI S.R.L.

    Ιταλία

  5. DOGMA S.R.L.

    Ιταλία

  1. EMAC S.R.L.

    Ιταλία

  2. AR

    Ιταλία

  1. ZETA BI

    Ιταλία