• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • έπιπλ

Αποτελέσματα για

Έπιπλ

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΥπεργολάβος
  1. BM CARTONGESSI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BM CARTONGESSI S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οροφές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα οικιακής χρήσης, Διαχωριστικά τοιχώματα, χωρίσματα, Έπιπλα οικιακής χρήσης, και Διαχωριστικά τοιχώματα, χωρίσματα. Έχει έδρα σε Povoletto, Ιταλία.

  2. SOCIETA' ARTIGIANA VETRAI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SOCIETA' ARTIGIANA VETRAI S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υαλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ, Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ, και Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  3. NOVA EURO

    Ιταλία

    Η εταιρεία NOVA EURO, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βοηθητικα επιπλα, και σκαμνια. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  4. METALSED

    Ιταλία

    Η εταιρεία METALSED, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα για εργαστήρια, συγκολληση με αντισταση, και Έπιπλα για εργαστήρια. Έχει έδρα σε Premariacco, Ιταλία.

  5. PALU' MARIO & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PALU' MARIO & C., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κορνίζες και κορνιζάρισμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ, Αξεσουάρ μπάνιου, Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ, και Αξεσουάρ μπάνιου. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. OTTOGALLI LUCIANO

    Ιταλία

    Η εταιρεία OTTOGALLI LUCIANO, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ, Τούβλα, Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ, και Τούβλα. Έχει έδρα σε Codroipo, Ιταλία.

  2. PROGETTO LEONARDO DI ODORICO UGO

    Ιταλία

  3. S.A.L.T. S.R.L.

    Ιταλία

  4. CUBO S.R.L.

    Ιταλία

  5. METALCOMP DUE S.R.L.

    Ιταλία

  1. M.B.F. S.R.L.

    Ιταλία

  2. ARTE VETRINA S.N.C. DI GAIARIN GRAZIANO & C.

    Ιταλία