• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υγρα

Αποτελέσματα για

Υγρα

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. MADDALENA SPA

    Ιταλία

    Η εταιρεία Maddalena ασχολείται με την παραγωγή μετρητών νερού, οργάνων μέτρησης, χειροκίνητων και αυτόματων δοσομετρητών, ηλεκτρομαγνητικών μετρητών ροής με υπερήχους και μετρικών βεντούρι. Από τον απλούστερο μετρητή έως τον πιο εξεζητημένο βιομηχανικό μετρητή, οι διάφορες σειρές προϊόντων προσφέρουν καινοτόμα εργαλεία κατασκευασμένα χάρη στη χρήση τεχνολογιών τελευταίας γενιάς με πατενταρισμένα εξαρτήματα. Η πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001 επιβεβαιώνει επίσης το υψηλό επίπεδο όλων των προτύπων του συστήματος της εταιρείας Maddalena. Οι μετρητές οικιακής χρήσης Maddalena για καθαρό νερό ή δύσκολο νερό είναι πάντα ακριβείς και αποτελεσματικοί. Με τη σειρά Maddalena δεν υπάρχει κίνδυνος πιθανής απάτης. Η ακραία ακρίβεια των μετρήσεων γίνεται θεμελιώδης παράγοντας. Οι μετρητές Maddalena που προορίζονται για αυτόν τον τύπο χρήστη είναι αλάνθαστοι τόσο σε χαμηλές όσο και σε υψηλές παροχές.

  2. GIEFFE VERNICIATURA DI IURI GIAN CARLO

    Ιταλία

    Η εταιρεία GIEFFE VERNICIATURA DI IURI GIAN CARLO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και μηχανηματα για τη βαφη του ξυλου, Εγκαταστάσεις και μηχανήματα βαφής με υγρές μπογιές, εγκαταστασεις και μηχανηματα βαφης πλαστικων υλικων, και εγκαταστασεις και εξοπλισμοι βαφης. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  3. LA NAFTA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA NAFTA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδρογονάνθρακες και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιολογικά κάυσιμα και αέρια- Ενεργειακή χρήση, Βενζίνη - υγρά καύσιμα, Βιολογικά κάυσιμα και αέρια- Ενεργειακή χρήση, και Βενζίνη - υγρά καύσιμα. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  4. INSTALMEC S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία INSTALMEC S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές εγκαταστάσεις αναρρόφησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναρρόφηση καπνών πυρκαϊάς - εγκαταστάσεις, εγκαταστασεις αποξηρανσης λασπης και υγρης κοπριας σε υγρη κλινη, και Αναρρόφηση καπνών πυρκαϊάς - εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε San Giorgio Di Nogaro, Ιταλία.

  5. TREVISAN NICOLA ADRIANO

    Ιταλία

    Η εταιρεία TREVISAN NICOLA ADRIANO, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές με βυτιοφόρο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές, Μεταφορές με βυτιοφόρο - πόσιμα υγρά, Οδικές μεταφορές, και Μεταφορές με βυτιοφόρο - πόσιμα υγρά. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AUTO-TRASPORTI V.M. DI VERBANAZ MARCO

    Ιταλία

    Η εταιρεία AUTO-TRASPORTI V.M. DI VERBANAZ MARCO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές με βυτιοφόρο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές, Μεταφορές με βυτιοφόρο - πόσιμα υγρά, Οδικές μεταφορές, και Μεταφορές με βυτιοφόρο - πόσιμα υγρά. Έχει έδρα σε Palmanova, Ιταλία.

  2. ASTER COOP

    Ιταλία

    Η εταιρεία ASTER COOP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές με βυτιοφόρο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές, Μεταφορές με βυτιοφόρο - πόσιμα υγρά, Οδικές μεταφορές, και Μεταφορές με βυτιοφόρο - πόσιμα υγρά. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  3. AUTOTRASPORTI LOVATO MARINO

    Ιταλία

    Η εταιρεία AUTOTRASPORTI LOVATO MARINO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές με βυτιοφόρο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές, Μεταφορές με βυτιοφόρο - πόσιμα υγρά, Οδικές μεταφορές, και Μεταφορές με βυτιοφόρο - πόσιμα υγρά. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  4. OFFICINA ZANON S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία OFFICINA ZANON S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά ντεπόζιτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δεξαμενες για φυλαξη και αποθηκευση, και δεξαμενες για υγρα προϊοντα πετρελαιου. Έχει έδρα σε San Giorgio Di Nogaro, Ιταλία.

  5. VALETTO LUIGI

    Ιταλία

    Η εταιρεία VALETTO LUIGI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά ξηραντήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και εξοπλισμος αποξηρανσης λασπης και υγρης κοπριας, και ξηραντηρια ακατεργαστων καπνων. Έχει έδρα σε Premariacco, Ιταλία.

  1. L.T. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία L.T. S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές με βυτιοφόρο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές, Μεταφορές με βυτιοφόρο - πόσιμα υγρά, Οδικές μεταφορές, και Μεταφορές με βυτιοφόρο - πόσιμα υγρά. Έχει έδρα σε Sedegliano, Ιταλία.

  2. UNITAL DI PEREZ C. & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία UNITAL DI PEREZ C. & C. S.N.C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές με βυτιοφόρο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές, Μεταφορές με βυτιοφόρο - πόσιμα υγρά, Οδικές μεταφορές, και Μεταφορές με βυτιοφόρο - πόσιμα υγρά. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  1. CARLO DELLE VEDOVE S.R.L.

    Ιταλία

  2. T.D.P. CARBURANTI S.R.L.

    Ιταλία

  3. LOGIFUEL S.R.L.

    Ιταλία

  4. GONANO BRUNO

    Ιταλία

  5. O.M.I. S.R.L.

    Ιταλία

  6. CHIURLO GAS S.R.L.

    Ιταλία

  7. GIGLIO S.R.L.

    Ιταλία

  8. B. & B. DI BRUN GIANFRANCO E STEFANO S.A.S.

    Ιταλία

  1. OVER LAND S.R.L.

    Ιταλία

  2. PRESSACCO ROBERTO - AUTOTRASPORTI

    Ιταλία

  3. AUTOTRASPORTI AMEDEO PALUDETTO & FIGLIO SNC

    Ιταλία

  4. BASSO STEFANO

    Ιταλία

  5. CANCIANI COBESSI FRANCO

    Ιταλία

  6. C.I.A.TRANS

    Ιταλία

  7. SOCIETA' AUTOTRASPORTI VENTURINI S.A.S.

    Ιταλία

  8. VENDEMIA DOMENICO

    Ιταλία

  9. SPADA DANILO

    Ιταλία

  10. VERARDO LUIGI

    Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν