• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υαλουργία

Αποτελέσματα για

Υαλουργία

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. SOCIETA' ARTIGIANA VETRAI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SOCIETA' ARTIGIANA VETRAI S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υαλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ, Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ, και Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  2. LA VETROARTIGIANA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA VETROARTIGIANA S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υαλουργία, Γυαλί για την βιομηχανία μεταφορών, Υαλουργία, και Γυαλί για την βιομηχανία μεταφορών. Έχει έδρα σε Cervignano Del Friuli, Ιταλία.

  3. NUOVA VETRERIA MANZANESE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NUOVA VETRERIA MANZANESE S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υαλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Γυαλί για την βιομηχανία μεταφορών, Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, και Γυαλί για την βιομηχανία μεταφορών. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  4. VETROGO S.R.L.

    Ιταλία

  5. SACILESE INDUSTRIALE VETRARIA S.P.A.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VETRERIA TRAMONTIN

    Ιταλία

  2. SERRAMENTI BIANCHETTIN TULLIO & C. S.N.C.

    Ιταλία

  3. LA BOTTEGA

    Ιταλία

  4. VETRERIA DUCALE S.R.L.

    Ιταλία

  5. WECK EUROPE

    Ιταλία

    Η πλήρης γκάμα των δοχείων WECK®, και τα σχετικά εξαρτήματα (στεγανοποιητικά, σφιγκτήρες από ανοξείδωτο χάλυβα, καπάκια, φίλτρα δοχείων, αποστειρωτές οικιακής χρήσης κ.λπ) διανέμεται στη Γαλλία από την εξουσιοδοτημένη επιχείρηση λιανικού εμπορίου, MCM EMBALLAGES. Η επωνυμία των δοχείων WECK® διαθέτει, επίσης, αντιπροσώπους σε όλη την Ευρώπη. Με περισσότερα από 100 έτη πείρας, η εταιρεία WECK®, η οποία εφηύρε το γυάλινο δοχείο συντήρησης, έχει γίνει ονομαστός ηγέτης στην Ευρώπη στη συντήρηση τροφίμων. Τα δοχεία WECK® χάρη στην μακροχρόνια διάρκεια ζωής τους θα σας εξοικονομήσουν χρήματα.

  1. VITRIK SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία VITRIK SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλί - χωρίσματα και πόρτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κρυσταλλο πορτας, συρομενες πορτες, και γυαλινοι θαλαμοι ντους. Έχει έδρα σε Prata Di Pordenone, Ιταλία.

  2. L'ASTRO

    Ιταλία

    Η εταιρεία L'ASTRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιτρώ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυάλινες μεμβράνες, Είδη πολυτελείας, Γυάλινες μεμβράνες, Κοσμήματα Swarovski, και επιπλωσεις για γιοτ πολυτελειας. Έχει έδρα σε Prata Di Pordenone, Ιταλία.

  1. WECK ESPAÑA

    Ιταλία

    Η εταιρεία WECK ESPAÑA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυάλινες φιάλες και δοχεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσέρβες, και Κονσέρβες. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  2. WECK NEDERLAND

    Ιταλία

    Η εταιρεία WECK NEDERLAND, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυάλινες φιάλες και δοχεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσέρβες, γυάλινα δοχεία για τις κονσέρβες, δοχεία για κονσέρβες, και Κονσέρβες. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  3. WECK ITALIA

    Ιταλία

    Η εταιρεία WECK ITALIA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυάλινες φιάλες και δοχεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσέρβες, γυάλινα δοχεία για τις κονσέρβες, γυαλινες φιαλες, και Κονσέρβες. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  4. STEFANI SNC

    Ιταλία

    Η εταιρεία STEFANI SNC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλί - μηχανήματα και εξοπλισμός βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Ovaro, Ιταλία.

  5. GLASSHOUSE SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία GLASSHOUSE SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυάλινες φιάλες και δοχεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γυαλινες φυαλες για κρασι, και δοχεια. Έχει έδρα σε Premariacco, Ιταλία.

  6. MALISAN MICHELE

    Ιταλία

    Η εταιρεία MALISAN MICHELE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωγραφική σε γυαλί, Βιτρώ, Ζωγραφική σε γυαλί, και Βιτρώ. Έχει έδρα σε Sedegliano, Ιταλία.

  7. COSTRUZIONI MECCANICHE OTHER

    Ιταλία

    Η εταιρεία COSTRUZIONI MECCANICHE OTHER, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλί και κεραμεική - μηχανήματα και εξοπλισμοί βιομηχανιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες για γυαλί και κρύσταλλο, Γυαλί - μηχανήματα και εξοπλισμός βιομηχανίας, Μήτρες για γυαλί και κρύσταλλο, και Γυαλί - μηχανήματα και εξοπλισμός βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Paluzza, Ιταλία.

  8. LA LUCE ILLUMINAZIONE DI ZONCH ALBERTO

    Ιταλία

  1. LES VERRES S.R.L.

    Ιταλία

  2. ANDROMEDA DI PITTON PAOLO

    Ιταλία

  3. ETRA DI DEAN MASSIMO

    Ιταλία

  4. O-I MANUFACTURING ITALY S.P.A.

    Ιταλία

  5. R & D S.R.L.

    Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υαλουργία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

25 Επιχειρήσεις