• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τομεας

Αποτελέσματα για

Τομεας

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. C.M.O. SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η επιχείρηση C.M.O κατασκευάζει μήτρες υπό πίεση ελαφρών κραμάτων κυρίως στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, συσκευών και ηλεκτρονικών ειδών. Ιδρύθηκε στη δεκαετία του 80', έχει καθιερωθεί με επιτυχία στην ευρωπαϊκή αγορά επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα χάρη στη συνεχή και σοβαρή δέσμευση, δυναμική δομή και την τεχνολογία της.

  2. STUDIO SELOVIN S.R.L. LOSS ADJUSTING SERVICES

    Ιταλία

    Η εταιρεία STUDIO SELOVIN S.R.L. LOSS ADJUSTING SERVICES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες, εκτίμηση ατυχημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες εμπειρογνωμοσυνης, εμπειρογνωμοσυνες στον τομεα των αμεσων ζημιων, εμπειρια, και πραγματογνωμοσυνες και συμβουλοι για ρευστοποιησεις ασφαλειων. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  3. S.C.A. MONTAGGI SNC

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.C.A. MONTAGGI SNC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ατσάλινες σκαλωσιές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεμαστές σκαλωσιές, ενοικιαση και συναρμολογηση γεφυρων, ενοικιαση και συναρμολογηση γεφυρων για τον τομεα των κατασκευων, και Κρεμαστές σκαλωσιές. Έχει έδρα σε Ronchi Dei Legionari, Ιταλία.

  4. BORTOLIN KEMO S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BORTOLIN KEMO S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πωματιστικες μηχανες φιαλων για τον τομεα της συσκευασιας, και μηχανες τοποθετησης σε κιβωτια για τον τομεα της συσκευασιας. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  5. LAVANDERIA L.I.S. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LAVANDERIA L.I.S. S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες στον τομεα τροφοδοσιας, και υπηρεσιες βιομηχανικης βαφης για τον τομεα της τροφοδοσιας. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ENGEN MECCANICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ENGEN MECCANICA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα εφαρμογης ταινιοελασματων για τον τομεα της συσκευασιας, και μηχανες τυλιγματος για τον τομεα της συσκευασιας. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  2. COLLEGIO IPASVI - PROVINCIA DI GORIZIA

    Ιταλία

    Η εταιρεία COLLEGIO IPASVI - PROVINCIA DI GORIZIA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματικές ομοσπονδίες, σύλλογοι και σωματεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συλλογοι και επαγγελματικα συλλογικα οργανα του τομεα της υγειας. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

  3. ATELIER ANNAMARIA ZILIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία ATELIER ANNAMARIA ZILIO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θεατρικά κοστούμια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμβουλοι στον τομεα της ραπτικης, και διοργανωση μαθηματων καταρτισης. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  4. STUDIO TECNICO GEOM. CATTARUZZA FABRIZIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία STUDIO TECNICO GEOM. CATTARUZZA FABRIZIO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τοπογραφικά γραφεία μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γεωτεχνικες μελετες για τον τομεα των οικοδομων. Έχει έδρα σε San Quirino, Ιταλία.

  5. GEOESSE S.N.C. DI LIZIER SOL & SILVIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία GEOESSE S.N.C. DI LIZIER SOL & SILVIO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναλύσεις εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τοπογράφοι τεχνικά γραφεία μελετών, γεωτεχνικες μελετες για τον τομεα των οικοδομων, και Τοπογράφοι τεχνικά γραφεία μελετών. Έχει έδρα σε Travesio, Ιταλία.

  1. CP TOPOGRAFIA DI IPPOLITO MAURIZIO E DE CECCO PAOLO

    Ιταλία

    Η εταιρεία CP TOPOGRAFIA DI IPPOLITO MAURIZIO E DE CECCO PAOLO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναλύσεις εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τοπογράφοι τεχνικά γραφεία μελετών, γεωτεχνικες μελετες για τον τομεα των οικοδομων, και Τοπογράφοι τεχνικά γραφεία μελετών. Έχει έδρα σε Trasaghis, Ιταλία.

  2. STUDIO TECNICO GUERRINI GEOM. ANDREA

    Ιταλία

    Η εταιρεία STUDIO TECNICO GUERRINI GEOM. ANDREA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τοπογραφικά γραφεία μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τεχνικοι συμβουλοι οικοδομικων κατασκευων, και γεωτεχνικες μελετες για τον τομεα των οικοδομων. Έχει έδρα σε Azzano Decimo, Ιταλία.

  1. LAVANDERIA ADRIATICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LAVANDERIA ADRIATICA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες βιομηχανικης βαφης για τον τομεα της τροφοδοσιας, και λευκα ειδη. Έχει έδρα σε Torviscosa, Ιταλία.

  2. METAL S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία METAL S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα - βαριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεβητοποιΐα - ναυτιλίας, μεταλλικες φερουσες κατασκευες για τον τομεα των κατασκευων, και Λεβητοποιΐα - ναυτιλίας. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  3. FELGA B & G ETICHETTE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FELGA B & G ETICHETTE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ετικέτες - είδη χαρτικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ετικετες για τον τομεα της συσκευασιας, και ετικετες για φωτοτυπικα μηχανηματα. Έχει έδρα σε Sequals, Ιταλία.

  4. I.A.L. - FRIULI VENEZIA GIULIA

    Ιταλία

  5. CATTAROSSI TARCISIO

    Ιταλία

  6. MODEANO POZZI DI ZAMMARIAN GINO & C. S.N.C.

    Ιταλία

  7. LIZIER SOL

    Ιταλία

  8. T.C.P. STUDIO DI URLI GEOM. VINCENZO

    Ιταλία

  1. STUDIO TECNICO TODUA GEOMETRA GIORGIO

    Ιταλία

  2. STUDIO TECNICO ASSOCIATO GAMMA S.S.

    Ιταλία

  3. GS

    Ιταλία

  4. CIAN MARIO

    Ιταλία

  5. STUDIO TECNICO ASSOCIATO GEOMETRI MARIZZA SERGIO E BASSANESE MICHELE

    Ιταλία

  6. L.G.T. - LABORATORIO GEOTECNICO DEI DR. FIORITI E TENTOR S.N.C.

    Ιταλία

  7. TAVELLA MAURO

    Ιταλία

  8. SAVOIA PAOLO

    Ιταλία

  9. EMMEBI S.R.L.

    Ιταλία

  10. B.R.A. S.A.S. DI BATTISTIN ALFREDO & C.

    Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν