• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τεντες

Αποτελέσματα για

Τεντες

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. I-SKY ENGINEERING SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία I-SKY ENGINEERING SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιηλιακές τέντες και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

  2. PAOLONI ANDREA

    Ιταλία

    Η εταιρεία PAOLONI ANDREA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαίσια και κουφώματα, Τέντες- μαρκίζες, Πλαίσια και κουφώματα, και Τέντες- μαρκίζες. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  3. EFFEPLAST DI FERINO ITALO & C. S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EFFEPLAST DI FERINO ITALO & C. S.A.S., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παραθυρόφυλλα και παντζούρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Τέντες- μαρκίζες, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, και Τέντες- μαρκίζες. Έχει έδρα σε Campoformido, Ιταλία.

  4. PRATIC F.LLI ORIOLI S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PRATIC F.LLI ORIOLI S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τέντες- μαρκίζες, Αντιηλιακές τέντες και αξεσουάρ, Τέντες- μαρκίζες, και Αντιηλιακές τέντες και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Fagagna, Ιταλία.

  5. TECHNO SERRAMENTI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECHNO SERRAMENTI S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Τέντες- μαρκίζες, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, και Τέντες- μαρκίζες. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LA VENEZIANA

    Ιταλία

  2. TUSSET S.R.L.

    Ιταλία

  3. NONCELLO TENDE

    Ιταλία

  4. FRIULTENDE DI MANTO BERNARDINO & C. S.A.S.

    Ιταλία

  5. DECORTEX S.N.C.

    Ιταλία

  1. G.S. S.R.L.

    Ιταλία