• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συμβουλοι διοργανωσης σεμιναριων

Αποτελέσματα για

Συμβουλοι διοργανωσης σεμιναριων

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. ARTEVENTI

    Ιταλία

  2. PRANDI COMUNICAZIONE & MARKETING

    Ιταλία

    Η εταιρεία PRANDI COMUNICAZIONE & MARKETING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  3. PRINCESA S.A.S. DI GOBETTI C. & C.

    Ιταλία

  4. KEY CONGRESSI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία KEY CONGRESSI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  5. MEETING

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LANTIERI DI LEVETZOW CAROLINA

    Ιταλία

  2. CHAPEAU EVENTI

    Ιταλία

    Η εταιρεία CHAPEAU EVENTI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκθέσεις - διοργάνωση και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, πρακτορείο διοργάνωσης εκδηλώσεων, και Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  3. BORGO DEI CONTI DELLA TORRE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BORGO DEI CONTI DELLA TORRE S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγροτουρισμός, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Αγροτουρισμός, και Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει έδρα σε Morsano Al Tagliamento, Ιταλία.

  4. BV CONSULTING

    Ιταλία

    Η εταιρεία BV CONSULTING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οργανισμός επαγγελματικής πλαισίωσης και κατάρτισης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταξίδια και τουρισμός, συμβουλοι σε θεματα διοργανωσης εκδηλωσεων, Επιχειρηματικό σχέδιο, Ταξίδια και τουρισμός, και συμβουλοι επιχειρησεων. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  5. NUOVE TECNICHE SOCIETA' COOPERATIVA

    Ιταλία

    Η εταιρεία NUOVE TECNICHE SOCIETA' COOPERATIVA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλλιτεχνικοί σύμβουλοι και παραγωγοί, Θεάματα - διοργάνωση, Καλλιτεχνικοί σύμβουλοι και παραγωγοί, και Θεάματα - διοργάνωση. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  1. ASILE PRODUCTION S.R.L.

    Ιταλία

  2. ESIBIRSI SOC. COOP.

    Ιταλία

  1. FUNNYTIME DI PIZZAMIGLIO MAKIMILANO

    Ιταλία

  2. MODASHOW.IT DI PAOLA RIZZOTTI & C. S.N.C.

    Ιταλία

  3. NATURAL SOUND ( S.N.C. )

    Ιταλία

  4. EVENTI.IT S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EVENTI.IT S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλλιτεχνικοί σύμβουλοι και παραγωγοί, Θεάματα - διοργάνωση, Καλλιτεχνικοί σύμβουλοι και παραγωγοί, και Θεάματα - διοργάνωση. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  5. SUNSET EVENTS S.R.L.

    Ιταλία

  6. BASSI MASSIMO

    Ιταλία

  7. NOLEGGIO CON CONDUCENTE DI BIAGINI G.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NOLEGGIO CON CONDUCENTE DI BIAGINI G., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικίαση αυτοκινήτων με οδηγό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αεροδρομια και αερολιμενικες υπηρεσιες, συμβουλοι σε φορολογικα θεματα, και διοργανωση ομαδικων ταξιδιων. Έχει έδρα σε Cormons, Ιταλία.

  8. ATELIER ANNAMARIA ZILIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία ATELIER ANNAMARIA ZILIO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θεατρικά κοστούμια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμβουλοι στον τομεα της ραπτικης, και διοργανωση μαθηματων καταρτισης. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.