• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • στοχοι

Αποτελέσματα για

Στοχοι

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. SERVIZI NORD EST SRL

    Ιταλία

    Η SERVIZI NORD EST είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών που ειδικεύεται στον καθαρισμό και την απολύμανση, θυρωρούς και υποδοχή για δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς, διακρίνεται για την υψηλή απόδοση και τη συνεργασία του. Η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, που εγγυώνται στον πελάτη επίτευξη συγκεκριμένων στόχων όσον αφορά την ποιότητα και το κόστος. Εμείς φροντίζουμε για τον καθαρισμό και παρασίτων, porting, μικρές επεμβάσεις συντήρησης, κάθετου καθαρισμού, θυρωρός και υποδοχή, και την κηπουρική

  2. BIOFARMA SPA

    Ιταλία

    Ακούμε τον πελάτη και κάνουμε πράξη τις ιδέες του. Προσφέρουμε γνώση, εμπιστευτικότητα και ικανότητες στους τομείς της ανάπτυξης, της εκβιομηχάνισης, της παραγωγής και της ρύθμισης. Ξεκινώντας από τον τελικό στόχο, βρίσκουμε την καλύτερη λύση. Επίτευξη άριστης ποιότητας και παροχή προνομιακών υπηρεσιών διαχείρισης του προϊόντος. Αυτά αντιπροσωπεύουν την Biofarma. Η Biofarma παρασκευάζει καλλυντικά και δερματολογικά προϊόντα.

  3. WORK LINE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία WORK LINE S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στολές, Επαγγελματικές μπλούζες και ποδιές, Στολές, και Επαγγελματικές μπλούζες και ποδιές. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

  4. CORAN S.R.L.S.ABITI DA LAVORO

    Ιταλία

    Η εταιρεία CORAN S.R.L.S.ABITI DA LAVORO, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στολές, Επαγγελματικές μπλούζες και ποδιές, Στολές, και Επαγγελματικές μπλούζες και ποδιές. Έχει έδρα σε Prata Di Pordenone, Ιταλία.