• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πριστή ξυλεία δρυός

Αποτελέσματα για

Πριστή ξυλεία δρυός

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. VIDOTTO PIO

    Ιταλία

  2. DOGMA S.R.L.

    Ιταλία

  3. SEGHERIA ROVIS FIORINDO FIGLI S.N.C.

    Ιταλία

  4. INNOVA S.R.L.

    Ιταλία

  5. LIVENZA

    Ιταλία

    Η εταιρεία LIVENZA, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BOBO'S SOCIETA' COOPERATIVA

    Ιταλία

  2. DI BERNARDO F.LLI S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DI BERNARDO F.LLI S.N.C., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει έδρα σε Martignacco, Ιταλία.

  3. F.LLI BUDAI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία F.LLI BUDAI S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλανισμένη οικοδομική ξυλεία, και Πλανισμένη οικοδομική ξυλεία. Έχει έδρα σε Villa Vicentina (Ud), Ιταλία.

  4. STILWOOD S.R.L.

    Ιταλία

  5. PEDUTO ENZO VITTORIO

    Ιταλία

  1. SACCAVINI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SACCAVINI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία ακατέργαστη, Ξύλινα πάνελ, Ξυλεία ακατέργαστη, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Premariacco, Ιταλία.

  2. AR

    Ιταλία

  1. DEGANO IMPORT - EXPORT S.N.C.

    Ιταλία

  2. IDROELETTRICA PAULARO S.A.S. DI TARUSSIO ANTONIO & C.

    Ιταλία

  3. NADIR S.A.S. DI FONTANEL SANDRO E GABRIELE

    Ιταλία

  4. AB TRADING S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AB TRADING S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  5. MAGI S.R.L.

    Ιταλία

  6. ANTONINI LEGNAMI S.R.L.

    Ιταλία

  7. ZETA BI

    Ιταλία

  8. JAZBAR ESSICAZIONE LEGNO DAL 1947 S.R.L.

    Ιταλία

  1. ELITE DI BON GIANNI

    Ιταλία

  2. CAON NIBE & C. S.N.C.

    Ιταλία

  3. EMAC S.R.L.

    Ιταλία

  4. TREVILEGNO S.R.L.

    Ιταλία

  5. GAMMA LEGNO

    Ιταλία

  6. SUMA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SUMA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  7. GROAZ LEGNAMI

    Ιταλία

    Η εταιρεία GROAZ LEGNAMI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Sedegliano, Ιταλία.

  8. MATIZ SANDRO

    Ιταλία

  9. SANDRE VERNICIATURA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SANDRE VERNICIATURA S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  10. ZUCCO VITTORIO E RENATO

    Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν