• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πιστωτικες καρτες

Αποτελέσματα για

Πιστωτικες καρτες

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. ALBERGO STELLA D'ORO

    Ιταλία

    Το ξενοδοχείο Stella D’Oro είναι σε θέση να σας προσφέρει μια αξέχαστη διαμονή. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ημιδιατροφής και πλήρους διατροφής. Το προσωπικό μας θα σας υποδεχθεί στο εστιατόριο και στο μπαρ. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση TVA, μίνι μπαρ, χρηματοκιβώτιο και κλιματισμό. Μπορείτε, επίσης, να επωφεληθείτε από τον δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα και πάρκινγκ για ποδήλατα για ομάδες ποδηλατών. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δωρεάν σύνδεση Wi-Fi.

  2. INFORDATA SISTEMI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία INFORDATA SISTEMI S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιστωτικές κάρτες και ταυτότητες - παραγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, και Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  3. DBL S.A.S. DI BENEDETTO LUIGI E C

    Ιταλία

    Η εταιρεία DBL S.A.S. DI BENEDETTO LUIGI E C, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - λογισμικά, Πιστωτικές κάρτες και ταυτότητες - παραγωγή, Πληροφορική - λογισμικά, και Πιστωτικές κάρτες και ταυτότητες - παραγωγή. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  4. EUROCHIP TEAM S.R.L.

    Ιταλία

  5. TREXOM S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SI CALL CENTER S.P.A.

    Ιταλία