• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • παστο χοιρομερι

Αποτελέσματα για

Παστο χοιρομερι

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. VECCHIASAURIS S.R.L.

    Ιταλία

  2. SALUMI DI CARNIA S.R.L.

    Ιταλία

  3. PROSCIUTTIFICI PICARON

    Ιταλία

    Η εταιρεία PROSCIUTTIFICI PICARON, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, Ζαμπόν και χοιρομέρια, Κρέατα και αλλαντικά, και Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε San Daniele Del Friuli, Ιταλία.

  4. ELI PROSCIUTTI S.P.A.

    Ιταλία

  5. ANTONIAZZI CARNI S.A.S.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BRUGNOLO DISTRIBUZIONE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BRUGNOLO DISTRIBUZIONE S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, Ζαμπόν και χοιρομέρια, Κρέατα και αλλαντικά, και Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε Budoia, Ιταλία.

  2. PROSCIUTTIFICIO ZANINI GIOBATTA

    Ιταλία

  3. GIERRE S.R.L.

    Ιταλία

  4. SALUMIFICIO A. LOVISON S.R.L.

    Ιταλία

  5. DITTA MOREALE MARIO DI MOREALE NICOLE

    Ιταλία

  1. MARIANGELA & C. S.A.S. DI CRESSA AMELIO

    Ιταλία

  2. PROSCIUTTIFICIO F.LLI MOLINARO S.R.L.

    Ιταλία

  1. ANTARES ROMANO S.A.S. DI PAOLO ANTARES & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ANTARES ROMANO S.A.S. DI PAOLO ANTARES & C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, Ζαμπόν και χοιρομέρια, Κρέατα και αλλαντικά, και Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε Povoletto, Ιταλία.

  2. ZORATTI S.R.L.

    Ιταλία

  3. SALUMIFICIO SFREDDO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SALUMIFICIO SFREDDO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, Ζαμπόν και χοιρομέρια, Κρέατα και αλλαντικά, και Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  4. SALUMIFICIO ZAHRE S.A.S. DI TAVANO ELVIS & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SALUMIFICIO ZAHRE S.A.S. DI TAVANO ELVIS & C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, Ζαμπόν και χοιρομέρια, Κρέατα και αλλαντικά, και Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε Ampezzo, Ιταλία.

  5. TESTA & MOLINARO S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TESTA & MOLINARO S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, Ζαμπόν και χοιρομέρια, Κρέατα και αλλαντικά, και Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε San Daniele Del Friuli, Ιταλία.

  6. PROSCIUTTIFICIO WOLF SAURIS S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PROSCIUTTIFICIO WOLF SAURIS S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, Ζαμπόν και χοιρομέρια, Κρέατα και αλλαντικά, και Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε Sauris, Ιταλία.

  7. SAN DAN - PROSCIUTTI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SAN DAN - PROSCIUTTI S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, Ζαμπόν και χοιρομέρια, Κρέατα και αλλαντικά, και Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε San Daniele Del Friuli, Ιταλία.

  8. PROSCIUTTO POINT SERVICE DI ZUANON LEONE

    Ιταλία

  1. SALUMIFICIO MARESCUTTI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SALUMIFICIO MARESCUTTI S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, Ζαμπόν και χοιρομέρια, Κρέατα και αλλαντικά, και Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε Travesio, Ιταλία.

  2. NUOVA MONDIAL S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NUOVA MONDIAL S.P.A., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, Ζαμπόν και χοιρομέρια, Κρέατα και αλλαντικά, και Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε San Daniele Del Friuli, Ιταλία.