• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • παραγωγη

Αποτελέσματα για

Παραγωγη

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. F.A.R. FONDERIE ACCIAIERIE ROIALE SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    FAR spa, χύτευση κοινού και ειδικού χάλυβα. Από την ίδρυσή της το 1962, η F.A.R. Fonderie Acciaierie Roiale spa, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή αντιδιαβρωτικού χάλυβα που χρησιμοποιείται ως ανταλλακτικό στις μηχανές θραύσης αδρανών, θεωρούσε ανέκαθεν θεμελιώδη στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της. Για το λόγο αυτό, συνέχισε σταθερά να παρακολουθεί προσεκτικά τις τάσεις και τα αιτήματα που προερχόταν από την αγορά, μετατρέποντάς τα σε ένα συνεχές ερέθισμα για την ενημέρωση και την ανανέωση των υλικών και των προϊόντων της. Αυτή η φιλοσοφία επέτρεψε στην F.A.R. να κατακτήσει μια ηγετική θέση σε παγκόσμιο επίπεδο. Το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και η ικανότητα των τεχνικών της, που υποστηρίζονται από μια ευέλικτη δομή, κάνουν επί του παρόντος τη F.A.R. ικανή να ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματα των πελατών, προσφέροντας μέγιστη υποστήριξη και συνεργασία. Αυτοί οι παράγοντες κάνουν τη F.A.R. σημείο αναφοράς και εγγύηση για όσους εργάζονται στον τομέα της σύνθλιψης.

  2. ELETTROIMPIANTI SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η ELETTROIMPIANTI παράγει η ίδια και εμπορεύεται συσκευές φωτισμού για τον τομέα της επίπλωσης, είτε πρόκειται για την κουζίνα, το καθιστικό, το δωμάτιο ή ακόμα το μπάνιο. Η επιχείρηση μας διαθέτει πιστοποίηση κατά CSQ σύμφωνα με το πρότυπο ISO9001: 2008 που εξασφαλίζει στον πελάτη την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων. Η ELETTROIMPIANTI προσφέρει τη δυνατότητα ανάπτυξης μιας ιδέας με τον πελάτη και να δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο έργο σύμφωνα με τις ανάγκες του.

  3. NORMANN SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NORMANN SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός εστιατορίου, κυψέλες ψύξης, ειδη για μπαρ, εστιατορια, ξενοδοχεια, Εξοπλισμός εστιατορίου, εξαρτήματα, τμήματα και ανταλλακτικά για ψύξη, εγκαταστασεις βιομηχανικης ψυξης, βιομηχανικη ψυξη, λύσεις ψύξης, και εξοπλισμοί ζαχαροπλαστικής. Έχει έδρα σε Fontanafredda, Ιταλία.

  4. CYBERTEC SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία CYBERTEC SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προγραμματισμος παραγωγης, λογισμικα εφαρμογων προγραμματισμου και παραγωγης, και διαχειριση αλυσιδας διανομης. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  5. P.G. GROUP S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία P.G. GROUP S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βούρτσες και πινέλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πινέλα και ρολά, Ανταλλακτικά, Πινέλα και ρολά, αυτοματοποίηση γραμμή παραγωγής, και εκσυγχρονισμός γραμμών παραγωγής. Έχει έδρα σε Sarone, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EUCOS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EUCOS S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υδραυλικες και θερμοϋδραυλικες εγκαταστασεις, εγκαταστασεις κλιματισμου αντλιων θερμοτητας, εγκαταστασεις πυροπροστασιας, και βιομηχανικες ηλεκτρικες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  2. CAFFARO INDUSTRIE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CAFFARO INDUSTRIE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κασετινες, χημικες αρωματικες ουσιες, χημικα προϊοντα για τη φαρμακοβιομηχανια, και χημικα προϊοντα για τη χημικη βιομηχανια και τη βιομηχανια πετροχημικων. Έχει έδρα σε Torviscosa, Ιταλία.

  3. BOZ IMEX SAS

    Ιταλία

    Η εταιρεία BOZ IMEX SAS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - ανάκτηση και ανακύκλωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραγωγη και εμπορια υπολειμματων σιδηρου και μεταλλικων υπολειμματων, ανακτηση παλαιοσιδηρου, μη σιδηρουχα μεταλλικα γρεζια, και γρεζια σιδηρου. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  4. R. CASINI SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία R. CASINI SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέταλλα - ανάκτηση και ανακύκλωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμποριο ταινιων και δισκων κατα παραγγελια, μη σιδηρουχα μεταλλικα γρεζια, παραγωγη και εμπορια υπολειμματων σιδηρου και μεταλλικων υπολειμματων, και γρεζια σιδηρου. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  5. TORREFAZIONE AMIGOS

    Ιταλία

    Η εταιρεία TORREFAZIONE AMIGOS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραγωγη καφε, καφές εσπρέσσο σε κάψουλες, και Καφέ-μπαρ. Έχει έδρα σε Muggia, Ιταλία.

  1. G.F. LABORATORIO FOTOCINEOTTICA DI FERRO ENRICO

    Ιταλία

    Η εταιρεία G.F. LABORATORIO FOTOCINEOTTICA DI FERRO ENRICO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτογραφικές μηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτογραφίες - παραγωγή και διανομή, εξαρτηματα για φωτογραφικες μηχανες, προβολεις, Φωτογραφίες - παραγωγή και διανομή, και φωτογραφικες μηχανες. Έχει έδρα σε Buttrio, Ιταλία.

  2. DURANTE & VIVAN S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DURANTE & VIVAN S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοκολλητα, ενεργεις συγκολλητικες ουσιες, κολλες βινυλιου για συναρμολογηση, και συγκολλητικες ουσιες για ειδικες εφαρμογες. Έχει έδρα σε Prata Di Pordenone, Ιταλία.

  1. TECNO IMPIANTI DI TAURO GIOVANNI FRANCESCO SAS

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECNO IMPIANTI DI TAURO GIOVANNI FRANCESCO SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομοτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδροηλεκτρικά εργοστάσια παραγωγής, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Υδροηλεκτρικά εργοστάσια παραγωγής, και Ηλεκτρολογικές εργασίες. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  2. GRAPHICA SNC

    Ιταλία

    Η εταιρεία GRAPHICA SNC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφικό σχέδιο και παραγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψηφιακή εκτύπωση, Μεταξοτυπία, υπολογιστης γραφικων, διαφημιστικη γραφιστικη, Ψηφιακή εκτύπωση, και Μεταξοτυπία. Έχει έδρα σε Tolmezzo, Ιταλία.

  3. CAMPAGNOLOSERVICE

    Ιταλία

    Η εταιρεία CAMPAGNOLOSERVICE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταθμοί παραγωγής ρεύματος, με κάρβουνο - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ακόνισμα - εργαλειομηχανές, αναρροφητηρες για εγκαταστασεις και εξοπλισμο ξυλουργειου, και Ακόνισμα - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Sesto Al Reghena, Ιταλία.

  4. SPUGNIFICIO ROSENFELD 1896 ®

    Ιταλία

    Η εταιρεία SPUGNIFICIO ROSENFELD 1896 ®, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα σωματικής περιποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραγωγή θαλάσσιων φυσικών σφουγγαριών. Έχει έδρα σε Muggia-Trieste, Ιταλία.

  5. IRISACQUA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία IRISACQUA S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νερό - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυσικό αέριο - παραγωγή και διανομή, Παραγωγή νερού, Φυσικό αέριο - παραγωγή και διανομή, και Παραγωγή νερού. Έχει έδρα σε Gradisca D'isonzo, Ιταλία.

  6. CAFC S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CAFC S.P.A., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νερό - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραγωγή νερού, Διανομή νερού, Παραγωγή νερού, και Διανομή νερού. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  7. ACQUEDOTTO POIANA S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ACQUEDOTTO POIANA S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νερό - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραγωγή νερού, Διανομή νερού, Παραγωγή νερού, και Διανομή νερού. Έχει έδρα σε Cividale Del Friuli, Ιταλία.

  8. MORARO P.I.PAOLO

    Ιταλία

    Η εταιρεία MORARO P.I.PAOLO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  1. SIFIN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SIFIN S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα - βαριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεβητοποιΐα - ναυτιλίας, εγκαταστασεις μηχανηματα και εξοπλισμος για την παραγωγη χαρτου, και Λεβητοποιΐα - ναυτιλίας. Έχει έδρα σε Campolongo Tapogliano, Ιταλία.

  2. FOTOTTICA RB

    Ιταλία

    Η εταιρεία FOTOTTICA RB, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλιά οράσεως - σκελετοί και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτογραφίες - παραγωγή και διανομή, Θήκες για γυαλιά όρασης και ηλίου, Φωτογραφίες - παραγωγή και διανομή, και Θήκες για γυαλιά όρασης και ηλίου. Έχει έδρα σε Lignano Sabbiadoro, Ιταλία.

  3. CARTIERE ERMOLLI S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CARTIERE ERMOLLI S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία χάρτου - πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί - πρώτες ύλες, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτί - πρώτες ύλες, και Χαρτί - παραγωγή χαρτιού. Έχει έδρα σε Moggio Udinese, Ιταλία.

  4. ALTOONA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALTOONA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτικοακουστική διαφήμιση - παραγωγές και εκτελέσεις. Έχει έδρα σε azzano decimo, Ιταλία.

  5. ARTE VIDEO

    Ιταλία

    Η εταιρεία ARTE VIDEO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτικοακουστική διαφήμιση - παραγωγές και εκτελέσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπτικοακουστικά μέσα - παραγωγή και διανομή, Κασέτες (μουσική και βίντεο), Οπτικοακουστικά μέσα - παραγωγή και διανομή, και Κασέτες (μουσική και βίντεο). Έχει έδρα σε Palmanova, Ιταλία.

  6. IDRO THERMO SYSTEM S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία IDRO THERMO SYSTEM S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, και Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Gonars, Ιταλία.

  7. GABRIELE DE NARDO FOTOGRAFO

    Ιταλία

    Η εταιρεία GABRIELE DE NARDO FOTOGRAFO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτογραφίες - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές και διαφημιστικές φωτογραφίες, και φωτογραφικα πορτραιτα. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  8. BLUENERGY GROUP S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BLUENERGY GROUP S.P.A., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, και Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Campoformido, Ιταλία.

  9. JANOUSEK S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία JANOUSEK S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημεία - προϊόντα εργαστηρίου, Διαλυτικά και αραιωτικά προϊόντα, Χημεία - προϊόντα εργαστηρίου, και Διαλυτικά και αραιωτικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Muggia, Ιταλία.

  10. CASI FIORAVANTE

    Ιταλία

    Η εταιρεία CASI FIORAVANTE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαφημιστικά γραφεία, Οπτικοακουστική διαφήμιση - παραγωγές και εκτελέσεις, Διαφημιστικά γραφεία, και Οπτικοακουστική διαφήμιση - παραγωγές και εκτελέσεις. Έχει έδρα σε Staranzano, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Παραγωγη

Αριθμός αποτελεσμάτων.

503 Επιχειρήσεις