• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φωτισμος

Αποτελέσματα για

Φωτισμος

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΠάροχος υπηρεσιών
  1. SPECTRA ELETTROSYSTEM

    Ιταλία

    Η εταιρεία SPECTRA ELETTROSYSTEM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμβουλοι και σχεδιασμος εγκαταστασεων ηλεκτρικου φωτισμου, συμβουλοι και σχεδιασμος εγκαταστασεων ενισχυσης, και συμβουλοι και σχεδιασμος εγκαταστασεων και εξοπλισμων βιομηχανικης χρησης. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

  2. PEZZARINI LINO & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PEZZARINI LINO & C. S.N.C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ, Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης, Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ, και Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  3. BORIN GIUSEPPE E C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BORIN GIUSEPPE E C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιφράξεις και πύλες, Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, Περιφράξεις και πύλες, και Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει έδρα σε Fontanafredda, Ιταλία.

  4. ZOLFO S.R.L.

    Ιταλία

  5. 2R IMPIANTI S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. B.ENG S.R.L.

    Ιταλία