• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φυλαξεις

Αποτελέσματα για

Φυλαξεις

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΠάροχος υπηρεσιών
  1. SARTORI ODILO SRL - ONORANZE FUNEBRI

    Ιταλία

    Υπηρεσίες γραφείου τελετών στο εσωτερικό και διεθνώς. Η επιχείρησή μας οργανώνει την επικήδεια τελετή και τη μεταφορά της σορού από τον τόπο αποδημίας έως τον ζητούμενο προορισμό, είτε τοπικά, είτε στη χώρα, είτε διεθνώς, χρησιμοποιώντας τα δικά της οχήματα και το δικό της καταρτισμένο προσωπικό ή, εφόσον είναι απαραίτητο, διοργανώνοντας τις αεροπορικές μεταφορές. Η Odilo Sartori s.a.s. διαθέτει όλες τις εξουσιοδοτήσεις που προβλέπονται από την τοπική και διεθνή νομοθεσία.

  2. INTERPORTO DI TRIESTE - FERNETTI SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Interporto παρέχει υποδομές αφιερωμένες στη διοικητική μέριμνα μεταφορτώσεων, και βρίσκεται στο Fernetti, στα σύνορα της Ιταλίας με τη Σλοβενία. Η τοποθεσία αποτελεί έναν στρατηγικό κόμβο για τις οδικές μεταφορές ανάμεσα στις αγορές της Κεντρο-Ανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου. Παρέχει σύγχρονες υποδομές και καινοτόμες υπηρεσίες στις εθνικές και διεθνείς εταιρείες μεταφορών, ενώ λειτουργεί, επίσης, ως ένας παραλιμένιος τερματικός σταθμός που εξυπηρετεί το λιμάνι της Τεργέστης, της Μονφαλκόνε και του Κόπερ.

  3. POLINVESTIGATIONS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία POLINVESTIGATIONS S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμπορικές και βιομηχανικές έρευνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, Αντικλεπτικά συστήματα οχημάτων, Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, και Αντικλεπτικά συστήματα οχημάτων. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  4. CORPO VIGILI NOTTURNI S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CORPO VIGILI NOTTURNI S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντικλεπτικά συστήματα οχημάτων, Συναγερμοί και συστήματα παρακολούθησης - εγκαταστάσεις, Αντικλεπτικά συστήματα οχημάτων, και Συναγερμοί και συστήματα παρακολούθησης - εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Pasian Di Prato, Ιταλία.

  5. STABILIMENTO TRIESTINO DI SORVEGLIANZA E CHIUSURA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία STABILIMENTO TRIESTINO DI SORVEGLIANZA E CHIUSURA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επίβλεψη- υπηρεσίες, Πυρκαϊά - υπηρεσίες προστασίας, Επίβλεψη- υπηρεσίες, και Πυρκαϊά - υπηρεσίες προστασίας. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. UNITA FORTIOR SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία UNITA FORTIOR SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ιδιωτικη επιτηρηση, και ενοπλη επιτηρηση. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  2. UNITA FORTIOR S.R.L.

    Ιταλία

  3. SNAB SICUREZZA S.R.L.

    Ιταλία

  4. SECURE SERVICE S.R.L.

    Ιταλία