• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υπηρεσία μεταφοράς

Αποτελέσματα για

Υπηρεσία μεταφοράς

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΠάροχος υπηρεσιών
  1. AUTONOLEGGIO CON CONDUCENTE TRIESTE CHAUFFEURED SERVICE

    Ιταλία

    Η T.C.S. προσφέρει ιδανικές και άνετες λύσεις για όλες τις απαιτήσεις σας στην ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό. Η εταιρεία παρέχει και εγγυάται υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από / προς τα αεροδρόμια, μεταφορά προς σεμινάρια, εκθέσεις και άλλες εθνικές και διεθνείς εκδηλώσεις. Η T.C.S. έχει αναπτύξει επίσης υπηρεσία μεταφοράς για δείπνα, πάρτι, βραδιές σε κλαμπ, καθώς και υπηρεσία μεταφοράς με τις συνιστώμενες τουριστικές διαδρομές ή κατόπιν αιτήσεως, όλα με υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό στη διάθεσή σας.

  2. ONORANZE FUNEBRI NARDUZZI S.A.S. DI NARDUZZI GUIDO & C.

    Ιταλία

    Γραφείο τελετών Onoranze Funebri Narduzzi, μεταφορά σορού στο εσωτερικό και το εξωτερικό της χώρας, ολοκληρωμένες υπηρεσίες, άδεια κυκλοφορίας νεκροφόρας, υπηρεσίες αποτέφρωσης, ενταφιασμού και εργασίες κοιμητηρίου. Δραστηριοποιείται στον χώρο εδώ και πολλές γενιές, η επιχείρηση εγγυάται μια εξατομικευμένη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Η Onoranze Funebri Narduzzi σας βοηθά σε όλες τις διοικητικές σας διαδικασίες και στην διοργάνωση μια προσεγμένης σε όλες τις λεπτομέρειες επιτύμβια υπηρεσία, σε συμφωνία με την οικογένεια, με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και τιμών.

  3. ONORANZE FUNEBRI CIVIDALESI DI VANONE NICOLA & C. SNC

    Ιταλία

    Η Onoranze Funebri Cividalesi έχει μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα των υπηρεσιών για οργάνωση και διαχείριση κηδειών. Η Onoranze Funebri Cividalesi προσφέρει συνεργασία με σοβαρό και ειδικευμένο προσωπικό για την προετοιμασία και τη μεταφορά του νεκρού. Ο οργανισμός οργάνωσης τελετών αναλαμβάνει μεταφορά του αποθανόντος στην Ιταλία και στο εξωτερικό.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υπηρεσία μεταφοράς

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ