• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τηλεοράσεις

Αποτελέσματα για

Τηλεοράσεις

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΠάροχος υπηρεσιών
  1. CANALE 6 TVM

    Ιταλία

    Η εταιρεία CANALE 6 TVM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραδιόφωνο - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεόραση - παραγωγή και διανομή προγραμμάτων, παραγωγη εμπορικων τηλεοπτικων προγραμματων, και Τηλεόραση - παραγωγή και διανομή προγραμμάτων. Έχει έδρα σε Staranzano, Ιταλία.

  2. PIXEL S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PIXEL S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπτικοακουστικός επαγγελματικός εξοπλισμός,, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Οπτικοακουστικός επαγγελματικός εξοπλισμός,, και Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Pradamano, Ιταλία.

  3. BORAFILM

    Ιταλία

    Η εταιρεία BORAFILM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκδόσεις πολυμέσων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραγωγή βίντεο (Rich media, αναπαραγωγή με συνεχή ροή, διαδικτυακή τηλεόραση), και βιντεοσκοπησεις. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  4. VIDEE S.P.A.

    Ιταλία

  5. ENTRACT DI DELLA VEDOVA CARLO

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FINMEDIA S.R.L.

    Ιταλία

  2. VIDEOPORDENONE S.R.L.

    Ιταλία

  3. ALBERGO STELLA D'ORO

    Ιταλία

    Το ξενοδοχείο Stella D’Oro είναι σε θέση να σας προσφέρει μια αξέχαστη διαμονή. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ημιδιατροφής και πλήρους διατροφής. Το προσωπικό μας θα σας υποδεχθεί στο εστιατόριο και στο μπαρ. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση TVA, μίνι μπαρ, χρηματοκιβώτιο και κλιματισμό. Μπορείτε, επίσης, να επωφεληθείτε από τον δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα και πάρκινγκ για ποδήλατα για ομάδες ποδηλατών. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δωρεάν σύνδεση Wi-Fi.