• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • οχήματα - υπηρεσίες

Αποτελέσματα για

Οχήματα - υπηρεσίες

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΠάροχος υπηρεσιών
  1. AUTOFFICINA DIESEL CAR S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AUTOFFICINA DIESEL CAR S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα - υπηρεσίες, Πετρελαιοκινητήρες, Οχήματα - υπηρεσίες, και Πετρελαιοκινητήρες. Έχει έδρα σε Campoformido, Ιταλία.

  2. EUROGARAGE DI CARTURAN STEFANO

    Ιταλία

    Η εταιρεία EUROGARAGE DI CARTURAN STEFANO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Αυτοκινητάκια, Αυτοκίνητα, και Αυτοκινητάκια. Έχει έδρα σε Torviscosa, Ιταλία.

  3. AUTOFRIULI CASA DEL RADIATORE DI FERRATO GIOVANNI & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AUTOFRIULI CASA DEL RADIATORE DI FERRATO GIOVANNI & C. S.N.C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναλλάκτες θερμότητας, Οχήματα - υπηρεσίες, Εναλλάκτες θερμότητας, και Οχήματα - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Pasian Di Prato, Ιταλία.

  4. BERNARDI

    Ιταλία

    Η εταιρεία BERNARDI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Οχήματα - υπηρεσίες, Αυτοκίνητα, και Οχήματα - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Staranzano, Ιταλία.

  5. T.&T.TECHNOLOGY S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ALPI GOMME S.R.L.

    Ιταλία

  2. NUOVA CARROZZERIA MAJANESE DI ANDREUTTI & PETRIS S.N.C.

    Ιταλία

  3. ANTONINI & SINCOVICH

    Ιταλία

  4. NUOVA CARROZZERIA DI COLLE ADRIANO

    Ιταλία

  5. SISTEMA SOSTA E MOBILITA' S.P.A.

    Ιταλία

  1. A & M ALLESTIMENTI E MANUTENZIONI S.R.L.

    Ιταλία

  2. SARTORI ODILO SRL - ONORANZE FUNEBRI

    Ιταλία

    Υπηρεσίες γραφείου τελετών στο εσωτερικό και διεθνώς. Η επιχείρησή μας οργανώνει την επικήδεια τελετή και τη μεταφορά της σορού από τον τόπο αποδημίας έως τον ζητούμενο προορισμό, είτε τοπικά, είτε στη χώρα, είτε διεθνώς, χρησιμοποιώντας τα δικά της οχήματα και το δικό της καταρτισμένο προσωπικό ή, εφόσον είναι απαραίτητο, διοργανώνοντας τις αεροπορικές μεταφορές. Η Odilo Sartori s.a.s. διαθέτει όλες τις εξουσιοδοτήσεις που προβλέπονται από την τοπική και διεθνή νομοθεσία.