• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ξενοδοχειο

Αποτελέσματα για

Ξενοδοχειο

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΠάροχος υπηρεσιών
  1. ALBERGO RISTORANTE LA' DI MORET

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALBERGO RISTORANTE LA' DI MORET, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξενοδοχεία και εστιατόρια, κομψο, 4 αστερων, Ξενοδοχεία και εστιατόρια, σουιτες, διατιθεται υπηρεσια wifi, διατιθεται γυμναστηριο με πανοραμικη θεα, εδρες συνεδριων σε ξενοδοχειακα κεντρα, και ξενοδοχεια για επαγγελματικα ταξιδια. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  2. ALBERGO STELLA D'ORO

    Ιταλία

    Το ξενοδοχείο Stella D’Oro είναι σε θέση να σας προσφέρει μια αξέχαστη διαμονή. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ημιδιατροφής και πλήρους διατροφής. Το προσωπικό μας θα σας υποδεχθεί στο εστιατόριο και στο μπαρ. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση TVA, μίνι μπαρ, χρηματοκιβώτιο και κλιματισμό. Μπορείτε, επίσης, να επωφεληθείτε από τον δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα και πάρκινγκ για ποδήλατα για ομάδες ποδηλατών. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δωρεάν σύνδεση Wi-Fi.

  3. HOTEL BELLEVUE SAS

    Ιταλία

    Η εταιρεία HOTEL BELLEVUE SAS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Lignano Sabbiadoro, Ιταλία.

  4. ALBERGO DIFFUSO BORGO SOANDRI

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALBERGO DIFFUSO BORGO SOANDRI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τουριστικες υπηρεσιες. Έχει έδρα σε Sutrio, Ιταλία.

  5. TIESSE IMMOBILIARE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TIESSE IMMOBILIARE S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LIGNANO SABBIADORO

    Ιταλία

    Η εταιρεία LIGNANO SABBIADORO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεσιτικά. Έχει έδρα σε Lignano Sabbiadoro, Ιταλία.

  2. ALBERGO RISTORANTE ALLA PINETA

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALBERGO RISTORANTE ALLA PINETA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Villa Santina, Ιταλία.

  3. IMMOBILIARE L. M. S.R.L.

    Ιταλία

  4. S.I.L. S.P.A.

    Ιταλία

  5. HOTEL PORTACAVANA

    Ιταλία

  1. ALFIM S.R.L.

    Ιταλία

  2. S&M INTERIORS SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία S&M INTERIORS SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα για ξενοδοχεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλοία - επιπλώσεις, και Πλοία - επιπλώσεις. Έχει έδρα σε Polcenigo, Ιταλία.

  1. CASA VACANZE CALCARA FAMILY

    Ιταλία

    Η εταιρεία CASA VACANZE CALCARA FAMILY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχεία - έπιπλα. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  2. SAN GEORGE MARINE SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία SAN GEORGE MARINE SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακίνητα εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης - Εργολάβοι και Μεσιτικά γραφεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ξενοδοχεια για επαγγελματικα ταξιδια, ενοικιαση γραφειων, και ενοικιαση κτιριων. Έχει έδρα σε San Daniele Del Friuli, Ιταλία.

  3. PERUCH REFRIGERAZIONE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PERUCH REFRIGERAZIONE S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Codroipo, Ιταλία.

  4. L'ARREDO S.N.C. DI NAIT MICHELE E PAMPAGNIN ADELIO

    Ιταλία

  5. MAPAT SERVIZI

    Ιταλία

  6. DOC ARREDAMENTI

    Ιταλία

  7. LAVANDERIA GATTESCO S.R.L.

    Ιταλία

  8. NUOVA DISTRIBUZIONE S.R.L.

    Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ξενοδοχειο

Αριθμός αποτελεσμάτων.

20 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ