• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • θαλασσιες μεταφορες επιβατων

Αποτελέσματα για

Θαλασσιες μεταφορες επιβατων

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΠάροχος υπηρεσιών
  1. AGENZIA GENERALE DI TRASPORTI MA.TRA.DI DE BELLIS MASSIMO

    Ιταλία

  2. SISTEMA SPEDIZIONI S.R.L.

    Ιταλία

  3. ERRETRANS S.R.L.

    Ιταλία

  4. CAR - EXPRESS

    Ιταλία

    Η εταιρεία CAR - EXPRESS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορά εμπορευμάτων, Μεταφορές με βυτιοφόρο, και Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  5. LOVATO GIUSEPPE

    Ιταλία

    Η εταιρεία LOVATO GIUSEPPE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορά εμπορευμάτων, Μεταφορές με βυτιοφόρο, και Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TRANS COOP

    Ιταλία

    Η εταιρεία TRANS COOP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, και Μεταφορές με βυτιοφόρο. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  2. LIBERALE TRASPORTI S.R.L.

    Ιταλία

  3. OCEAN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία OCEAN S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορά εμπορευμάτων, Μεταφορές με βυτιοφόρο, και Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  4. MOVEST S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MOVEST S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορά εμπορευμάτων, Μεταφορές με βυτιοφόρο, και Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Cervignano Del Friuli, Ιταλία.

  5. FRANCESCO PARISI S.P.A.

    Ιταλία

  1. SARTORI CLAUDIO & C. S.N.C.

    Ιταλία

  2. FORMARO SPEDIZIONI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FORMARO SPEDIZIONI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Μεταφορά εμπορευμάτων, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, και Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  1. VIGILANZA DELLA MARCA TREVIGIANA S.R.L.

    Ιταλία

  2. PEDEMONTANA TRASPORTI S.R.L.

    Ιταλία

  3. DALFRA TRANSPORT DI DALFRATELLO DAN

    Ιταλία

  4. EXPRESS TRANSPORT AND SERVICE S.R.L.

    Ιταλία

  5. B.T. TRANSPORT ITALY S.R.L.

    Ιταλία

  6. AUTOSERVIZI TELLINI DI D'AMBROSIO ANDREA & C. S.A.S.

    Ιταλία

  7. A.P.T. S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία A.P.T. S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδικές μεταφορές επιβατών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λεωφορεια, και μεταφορες επιβατων με οχηματα υπεραστικων γραμμων. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.