• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εμπειρια

Αποτελέσματα για

Εμπειρια

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΠάροχος υπηρεσιών
  1. STUDIO SELOVIN S.R.L. LOSS ADJUSTING SERVICES

    Ιταλία

    Η εταιρεία STUDIO SELOVIN S.R.L. LOSS ADJUSTING SERVICES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες, εκτίμηση ατυχημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες εμπειρογνωμοσυνης, εμπειρογνωμοσυνες στον τομεα των αμεσων ζημιων, εμπειρια, και πραγματογνωμοσυνες και συμβουλοι για ρευστοποιησεις ασφαλειων. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  2. I.A.L. - FRIULI VENEZIA GIULIA

    Ιταλία

  3. ONORANZE FUNEBRI CIVIDALESI DI VANONE NICOLA & C. SNC

    Ιταλία

    Η Onoranze Funebri Cividalesi έχει μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα των υπηρεσιών για οργάνωση και διαχείριση κηδειών. Η Onoranze Funebri Cividalesi προσφέρει συνεργασία με σοβαρό και ειδικευμένο προσωπικό για την προετοιμασία και τη μεταφορά του νεκρού. Ο οργανισμός οργάνωσης τελετών αναλαμβάνει μεταφορά του αποθανόντος στην Ιταλία και στο εξωτερικό.

  4. ONORANZE FUNEBRI MANSUTTI SRL

    Ιταλία

    Το γραφείο κηδειών Mansutti, χάρη στην ισχυρή εμπειρία της πάνω από τριάντα χρόνια και ένα εξειδικευμένο προσωπικό είναι σε θέση να παρεμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις, ακόμα και την πιο ευαίσθητη. Επείγοντα περιστατικά όλο το 24ωρο. Ταφόπετρες και επιτάφια μνημεία και ταφόπετρες. Αναλαμβάνουμε όλες τις διατυπώσεις, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών προς την περιουσία και τις επιχειρήσεις στο νεκροταφείο.