• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αγωγοι

Αποτελέσματα για

Αγωγοι

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΠάροχος υπηρεσιών
  1. M.I.C.E.M. SRL

    Ιταλία

    Με έδρα στην via Chiozza στην πόλη Ruda (Udine), η M.I.C.E.M. srl ειδικεύεται στην συντήρηση των εγκαταστάσεων, στην βιομηχανική συναρμολόγηση εξοπλισμών για την βιομηχανία του τσιμέντου και την βιομηχανική ηχομόνωση. Η, πάνω από τριάντα χρόνια, πείρα της της επιτρέπει να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις, προσφέροντας στους πελάτες της εξαιρετικά εξατομικευμένες υπηρεσίες, από την συναρμολόγηση τεχνολογικών χώρων ως την κατασκευή μηχανών για την επεξεργασία των μετάλλων.

  2. COSMOS ITALIA SRL TUTELA DEL CREDITO

    Ιταλία

    Η εταιρεία COSMOS ITALIA SRL TUTELA DEL CREDITO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είσπραξη χρεών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εμπορικές και βιομηχανικές έρευνες, Εμπορικές και βιομηχανικές έρευνες, εμπορικες πληροφοριες σχετικα με επιχειρησεις, και συμβουλές για αγωγές είσπραξης. Έχει έδρα σε Chions, Ιταλία.

  3. TUBISYSTEM DEL GEOM EUGENIO BOLDARINO

    Ιταλία

    Η εταιρεία TUBISYSTEM DEL GEOM EUGENIO BOLDARINO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  4. FRIUL FUMI S.R.L.

    Ιταλία

  5. BUSOLINI & COSTANTINI PROGETTI

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FRIUL MONT S.R.L.

    Ιταλία

  2. MIC.RA IMPIANTI S.R.L.

    Ιταλία