• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ορθοπεδικός

Αποτελέσματα για

Ορθοπεδικός

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. ISTITUTO FISIOTERAPICO MAGRI SNC DI MAGRI RINO E C.

    Ιταλία

    Θεραπεία με λέιζερ υψηλής ισχύος, θεραπεία Tecar, θεραπεία με υπερήχους, μαγνητοθεραπεία, ηλεκτροθεραπεία, διαθερμίες με μικροκύματα, κρεβάτι με πλαίσιο έλξης, λειτουργική/κινητική αποκατάσταση, κινητικά προβλήματα/ταλάντωση, ορθοστατικές και ιδιοδεκτικές ασκήσεις, εκπαίδευση στη χρήση περιπατητήρα και στη βάδιση, μυική ενίσχυση, βάδιση, θεραπεία με μασάζ χαλάρωσης, θεραπεία με μασάζ για λεμφική αποστράγγιση.

  2. ATENA DI MICHELE MAIER/LEVISOLE

    Ιταλία

    Η εταιρεία ATENA DI MICHELE MAIER/LEVISOLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορθοπεδικοι πατοι, και ορθοπεδικοι πατοι κατα παραγγελια. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  3. PLAN 1 HEALTH S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PLAN 1 HEALTH S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Amaro, Ιταλία.

  4. T.I.M. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία T.I.M. S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Σύμβουλοι πληροφορικής, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, και Σύμβουλοι πληροφορικής. Έχει έδρα σε Azzano Decimo, Ιταλία.

  5. MODESTO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MODESTO S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Δέρματα - αντικείμενα τεχνικής και ιατρικής χρήσης, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, και Δέρματα - αντικείμενα τεχνικής και ιατρικής χρήσης. Έχει έδρα σε Tarcento, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ITAL TBS TELEMATIC & BIOMEDICAL SERVICES S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ITAL TBS TELEMATIC & BIOMEDICAL SERVICES S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιοτεχνολογίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  2. GALANTE DINO E C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GALANTE DINO E C. S.N.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Moimacco, Ιταλία.

  3. MORGANA S.R.L.

    Ιταλία

  4. MDT MEDICAL DEVICES & TECHNOLOGIES S.R.L.

    Ιταλία

  5. MEDICAL JET S.R.L.

    Ιταλία

  1. CORIN ITALIA

    Ιταλία

  2. LIMA - LTO S.P.A.

    Ιταλία

  1. ALTERNATIVE IMPEX

    Ιταλία