• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • οργανα ακριβειας

Αποτελέσματα για

Οργανα ακριβειας

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. DENTAG SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Παραγωγή και πώληση χειρουργικών εργαλείων για ορθοδοντική. Πιστοποίηση: UNI EN ISO 9001 - UNI CEI EN 46001. Η συνεχής ποιότητα στον χρόνο επέτρεψε και επιτρέπει ακόμα την DenTag να παράγει οδοντικά και χειρουργικά εργαλεία για λογαριασμό πολλών ιταλικών και ξένων επιχειρήσεων, και να τα παράγει υπό το δικό της σήμα. Για μια καλύτερη ορατότητα και αξιοπιστία απέναντι στους άμεσους της πελάτες, η επιχείρηση δημιούργησε μια σειρά εργαλείων με εξαιρετικά λείο χερούλι, που εμπορεύεται αποκλειστικά με την ονομασία DenTag.

  2. MADDALENA SPA

    Ιταλία

    Η εταιρεία Maddalena ασχολείται με την παραγωγή μετρητών νερού, οργάνων μέτρησης, χειροκίνητων και αυτόματων δοσομετρητών, ηλεκτρομαγνητικών μετρητών ροής με υπερήχους και μετρικών βεντούρι. Από τον απλούστερο μετρητή έως τον πιο εξεζητημένο βιομηχανικό μετρητή, οι διάφορες σειρές προϊόντων προσφέρουν καινοτόμα εργαλεία κατασκευασμένα χάρη στη χρήση τεχνολογιών τελευταίας γενιάς με πατενταρισμένα εξαρτήματα. Η πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001 επιβεβαιώνει επίσης το υψηλό επίπεδο όλων των προτύπων του συστήματος της εταιρείας Maddalena. Οι μετρητές οικιακής χρήσης Maddalena για καθαρό νερό ή δύσκολο νερό είναι πάντα ακριβείς και αποτελεσματικοί. Με τη σειρά Maddalena δεν υπάρχει κίνδυνος πιθανής απάτης. Η ακραία ακρίβεια των μετρήσεων γίνεται θεμελιώδης παράγοντας. Οι μετρητές Maddalena που προορίζονται για αυτόν τον τύπο χρήστη είναι αλάνθαστοι τόσο σε χαμηλές όσο και σε υψηλές παροχές.

  3. TREXOM S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TREXOM S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανες ελεγχου ωραριου προσωπικου για τον ελεγχο παρουσιας με μαγνητικο σημα, ρολοι εντοπισμου παρουσιων, αυτοματοποιημενα συστηματα για ρολογια εντοπισμου παρουσιας, και ελεγχος προσβασης. Έχει έδρα σε Tarcento, Ιταλία.

  4. OPTICA_VEDERE CON STILE

    Ιταλία

    Η εταιρεία OPTICA_VEDERE CON STILE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλιά οράσεως - σκελετοί και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  5. AEROEL SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία AEROEL SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Όργανα μέτρησης υψηλής ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λέιζερ - συσκευές και όργανα, αισθητηρες ακριβειας, και Λέιζερ - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Pradamano, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MAG SYSTEMS

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAG SYSTEMS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Zoppola, Ιταλία.

  2. DBL S.A.S. DI BENEDETTO LUIGI E C

    Ιταλία

    Η εταιρεία DBL S.A.S. DI BENEDETTO LUIGI E C, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - λογισμικά, Πιστωτικές κάρτες και ταυτότητες - παραγωγή, Πληροφορική - λογισμικά, και Πιστωτικές κάρτες και ταυτότητες - παραγωγή. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  3. OTTICA DOLOMITI

    Ιταλία

    Η εταιρεία OTTICA DOLOMITI, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλιά οράσεως - σκελετοί και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  4. FOTOTTICA RB

    Ιταλία

    Η εταιρεία FOTOTTICA RB, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλιά οράσεως - σκελετοί και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτογραφίες - παραγωγή και διανομή, Θήκες για γυαλιά όρασης και ηλίου, Φωτογραφίες - παραγωγή και διανομή, και Θήκες για γυαλιά όρασης και ηλίου. Έχει έδρα σε Lignano Sabbiadoro, Ιταλία.

  5. S.B.P.

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.B.P., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ζύγισης και δοσιμετρική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγνητικοί εξοπλισμοί, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μαγνητικοί εξοπλισμοί, και Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε San Quirino, Ιταλία.

  1. INFORDATA SISTEMI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία INFORDATA SISTEMI S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιστωτικές κάρτες και ταυτότητες - παραγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, και Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  2. ATENA DI MICHELE MAIER/LEVISOLE

    Ιταλία

    Η εταιρεία ATENA DI MICHELE MAIER/LEVISOLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορθοπεδικοι πατοι, και ορθοπεδικοι πατοι κατα παραγγελια. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  1. UNICOLOR S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία UNICOLOR S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτογραφία και κινηματογράφος - εξοπλισμός λήψης και προβολής εικόνας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια εμφάνισης φωτογραφιών και κινηματογράφου - εξοπλισμός, Φωτογραφίες - παραγωγή και διανομή, Εργαστήρια εμφάνισης φωτογραφιών και κινηματογράφου - εξοπλισμός, και Φωτογραφίες - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Azzano Decimo, Ιταλία.

  2. T.I.M. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία T.I.M. S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Σύμβουλοι πληροφορικής, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, και Σύμβουλοι πληροφορικής. Έχει έδρα σε Azzano Decimo, Ιταλία.

  3. VERTEK S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VERTEK S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  4. PITTWAY TECNOLOGICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PITTWAY TECNOLOGICA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση ηλεκτρισμού και άλλων ενεργειών - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Βιομηχανικές καλωδιώσεις, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, και Βιομηχανικές καλωδιώσεις. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  5. SPY ITALY S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SPY ITALY S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατρική τηλεπαρακολούθηση, Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, Ιατρική τηλεπαρακολούθηση, και Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  6. SIMET

    Ιταλία

    Η εταιρεία SIMET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανύψωση - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Καμπάνες - χύτευση, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, και Καμπάνες - χύτευση. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  7. INTECH S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία INTECH S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - μικροϋπολογιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί, Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές, Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί, και Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  8. MODESTO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MODESTO S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Δέρματα - αντικείμενα τεχνικής και ιατρικής χρήσης, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, και Δέρματα - αντικείμενα τεχνικής και ιατρικής χρήσης. Έχει έδρα σε Tarcento, Ιταλία.

  1. VIDEOEST S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VIDEOEST S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτικοακουστική διαφήμιση - παραγωγές και εκτελέσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, Μέσα μαζικής ενημέρωσης, Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, και Μέσα μαζικής ενημέρωσης. Έχει έδρα σε Sgonico, Ιταλία.

  2. EUROTIME

    Ιταλία

    Η εταιρεία EUROTIME, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα ελεγχου προσβασης και παρουσιων, και μηχανες ελεγχου ωραριου προσωπικου για εγγραφα. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  3. S.F.IMPIANTI DI FANTINI SANDRO

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.F.IMPIANTI DI FANTINI SANDRO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, και Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχει έδρα σε Moimacco, Ιταλία.

  4. PLAN 1 HEALTH S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PLAN 1 HEALTH S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Amaro, Ιταλία.

  5. VACCARO TONINO & BRAIDOTTI RENATO & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VACCARO TONINO & BRAIDOTTI RENATO & C., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ζύγισης και δοσιμετρική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Cassacco, Ιταλία.

  6. ARTLINE OCCHIALERIA

    Ιταλία

    Η εταιρεία ARTLINE OCCHIALERIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλιά οράσεως - σκελετοί και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Forni Di Sopra, Ιταλία.

  7. PARAPHARMA

    Ιταλία

    Η εταιρεία PARAPHARMA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  8. SECURITY CONTROL CONTROLLI DI SICUREZZA ( S.R.L. )

    Ιταλία

    Η εταιρεία SECURITY CONTROL CONTROLLI DI SICUREZZA ( S.R.L. ), και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοκιμές προϊόντων και υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Οδικές μεταφορές επιβατών, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, και Οδικές μεταφορές επιβατών. Έχει έδρα σε Duino Aurisina, Ιταλία.

  9. P.C.M. DI PLET LORIS & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία P.C.M. DI PLET LORIS & C. S.N.C., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπτικοακουστικός επαγγελματικός εξοπλισμός,, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Οπτικοακουστικός επαγγελματικός εξοπλισμός,, και Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

  10. PIXEL S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PIXEL S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπτικοακουστικός επαγγελματικός εξοπλισμός,, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Οπτικοακουστικός επαγγελματικός εξοπλισμός,, και Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Pradamano, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Οργανα ακριβειας

Αριθμός αποτελεσμάτων.

132 Επιχειρήσεις

Kατηγορια