• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. MIDOLINI FRATELLI S.P.A.

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MIDOLINI FRATELLI S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτηγά-γερανοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές έκτακτες, Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες, Υποστάτες γερανού, ανύψωσης, φορτηγα με γερανο για ανυψωση εμπορευματων, ενοικιαση γερανων για εναεριες πλατφορμες, Μεταφορές έκτακτες, φορτηγο-γερανος, Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες, και Υποστάτες γερανού, ανύψωσης. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  2. FIMA

    Ιταλία

    Η εταιρεία FIMA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές, σύρτες και κλειδιά - μηχανές κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα για γεωτρήσεις, Κλειδιά - μηχανές κατασκευής, Μηχανήματα για γεωτρήσεις, και Κλειδιά - μηχανές κατασκευής. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  3. AUSONIA NANUTTI BELTRAME S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AUSONIA NANUTTI BELTRAME S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

  4. BATTIFERRO DI MANIAGO

    Ιταλία

    Η εταιρεία BATTIFERRO DI MANIAGO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

  5. LE OFFICINE RIUNITE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LE OFFICINE RIUNITE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντλίες σκυροδέματος, σκυροδεση σκυροδεματος, και Αντλίες σκυροδέματος. Έχει έδρα σε Campoformido, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PRM ASCENSORI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PRM ASCENSORI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανελκυστήρες φορτίων και ατόμων για εργοτάξια, Ράμπες φόρτωσης και εκφόρτωσης, Ανελκυστήρες φορτίων και ατόμων για εργοτάξια, και Ράμπες φόρτωσης και εκφόρτωσης. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  2. C.O.M.M.I. DI PELIZZON CORRADO

    Ιταλία

    Η εταιρεία C.O.M.M.I. DI PELIZZON CORRADO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γερανοί και γερανογέφυρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κινητοί γερανοί, Γερανοί με πυλώνα, Κινητοί γερανοί, και Γερανοί με πυλώνα. Έχει έδρα σε Porpetto, Ιταλία.

  3. LIEBHERR - ITALIA S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LIEBHERR - ITALIA S.P.A., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γερανοί και γερανογέφυρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών, Κινητοί γερανοί, Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών, και Κινητοί γερανοί. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

  4. S.A.M.U. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.A.M.U. S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές, σύρτες και κλειδιά - μηχανές κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα για γεωτρήσεις, Κλειδιά - μηχανές κατασκευής, Μηχανήματα για γεωτρήσεις, και Κλειδιά - μηχανές κατασκευής. Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

  5. EDILTECNICA SNC

    Ιταλία

    Η εταιρεία EDILTECNICA SNC, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γερανοί για οικοδομές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα κηπουρικης. Έχει έδρα σε Tarcento, Ιταλία.

  1. FRANCESCHINO GIANNI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRANCESCHINO GIANNI S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανατρεπόμενα οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός, Βυθοκόροι, Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός, και Βυθοκόροι. Έχει έδρα σε Majano, Ιταλία.

  2. MINGOT S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MINGOT S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανελκυστήρες φορτίων και ατόμων για εργοτάξια, Ράμπες φόρτωσης και εκφόρτωσης, Ανελκυστήρες φορτίων και ατόμων για εργοτάξια, και Ράμπες φόρτωσης και εκφόρτωσης. Έχει έδρα σε San Dorligo Della Valle-Dolina, Ιταλία.

  1. RAMINELLI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία RAMINELLI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προκατασκευασμένα κτίρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλύβες και υπόστεγα εργοταξίων, Υπόστεγα κήπων, Καλύβες και υπόστεγα εργοταξίων, και Υπόστεγα κήπων. Έχει έδρα σε Zoppola, Ιταλία.

  2. UMI DEGLI EREDI DI VIDONI EDDA S.D.F.

    Ιταλία

    Η εταιρεία UMI DEGLI EREDI DI VIDONI EDDA S.D.F., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γύψος και γύψινα προϊόντα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Artegna, Ιταλία.

  3. OFFICINA TESOLIN

    Ιταλία

    Η εταιρεία OFFICINA TESOLIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπουλντόζες και ισοπεδωτές, Μηχανικά φτυάρια, Μπουλντόζες και ισοπεδωτές, και Μηχανικά φτυάρια. Έχει έδρα σε Martignacco, Ιταλία.

  4. FEREGOTTO ELEVATORI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FEREGOTTO ELEVATORI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανελκυστήρες φορτίων και ατόμων για εργοτάξια, Ράμπες φόρτωσης και εκφόρτωσης, Ανελκυστήρες φορτίων και ατόμων για εργοτάξια, και Ράμπες φόρτωσης και εκφόρτωσης. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  5. BRIEDA CABINS SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία BRIEDA CABINS SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καμπίνες για γερανούς και γερανογέφυρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καμπίνα χειρισμού για γερανούς. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  6. GAIARIN GIAN FRANCO

    Ιταλία

  7. R.T.I.A. S.N.C. DI PESENATO ANTONIO E C.

    Ιταλία

  8. PRECAST S.P.A.

    Ιταλία

  1. I.TE.R.I. DI DEAN BASSI E C. S.N.C.

    Ιταλία

  2. EUROPLACER ITALIA S.R.L.

    Ιταλία

  3. R.C. DI OSTROUSKA SASA

    Ιταλία

  4. O.M.S. DI SERAVALLI ENZO-EREDI

    Ιταλία

  5. NC SERVICE S.R.L.

    Ιταλία

  6. TOUGH COMPONENTS S.R.L.

    Ιταλία

  7. CANTARUTTI TIZIANO MOVIMENTO TERRA

    Ιταλία

  8. TEKNIEX DI MLAKAR ALBERTO & C. S.A.S.

    Ιταλία

  9. OFFICINE VINAL

    Ιταλία

  10. TONDO GIOVANNI

    Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

64 Επιχειρήσεις