• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κιβώτια

Αποτελέσματα για

Κιβώτια

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. LA PERLA SERVIZI FUNEBRI

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA PERLA SERVIZI FUNEBRI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ασθενοφόρα και νεκροφόρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διοργανωση κηδειων, κηδειες, κιβωτια για οστα και τεφρα δουλεμενα στο χερι, και οργανωση κηδειων. Έχει έδρα σε Tarcento, Ιταλία.

  2. REALCABLE SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία REALCABLE SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές καλωδιώσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλωδια για κιβωτια ηλεκτρικων πινακων, οικιακός φωτισμός LED, και LED αστικού φωτισμού. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  3. BORTOLIN KEMO S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BORTOLIN KEMO S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πωματιστικες μηχανες φιαλων για τον τομεα της συσκευασιας, και μηχανες τοποθετησης σε κιβωτια για τον τομεα της συσκευασιας. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  4. SCATOLIFICIO PORDENONESE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SCATOLIFICIO PORDENONESE S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοχεία λευκοσιδήρου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουτιά πλαστικά, Ξύλινα κουτιά και κιβώτια, Κουτιά πλαστικά, και Ξύλινα κουτιά και κιβώτια. Έχει έδρα σε Zoppola, Ιταλία.

  5. UNIKA S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. C.A.P. S.R.L.

    Ιταλία

  2. MANIAS I.G.C. S.R.L.

    Ιταλία