• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χοιρομερι

Αποτελέσματα για

Χοιρομερι

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SALUMIFICIO SFREDDO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SALUMIFICIO SFREDDO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, Ζαμπόν και χοιρομέρια, Κρέατα και αλλαντικά, και Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  2. PROSCIUTTIFICIO WOLF SAURIS S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PROSCIUTTIFICIO WOLF SAURIS S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, Ζαμπόν και χοιρομέρια, Κρέατα και αλλαντικά, και Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε Sauris, Ιταλία.

  3. TESTA & MOLINARO S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TESTA & MOLINARO S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, Ζαμπόν και χοιρομέρια, Κρέατα και αλλαντικά, και Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε San Daniele Del Friuli, Ιταλία.

  4. SALUMIFICIO ZAHRE S.A.S. DI TAVANO ELVIS & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SALUMIFICIO ZAHRE S.A.S. DI TAVANO ELVIS & C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα και αλλαντικά, Ζαμπόν και χοιρομέρια, Κρέατα και αλλαντικά, και Ζαμπόν και χοιρομέρια. Έχει έδρα σε Ampezzo, Ιταλία.

  5. ELI PROSCIUTTI S.P.A.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VECCHIASAURIS S.R.L.

    Ιταλία

  2. PROSCIUTTIFICIO ZANINI GIOBATTA

    Ιταλία

  3. PROSCIUTTIFICIO F.LLI MOLINARO S.R.L.

    Ιταλία

  4. ZORATTI S.R.L.

    Ιταλία

  5. SALUMI DI CARNIA S.R.L.

    Ιταλία

  1. SALUMIFICIO A. LOVISON S.R.L.

    Ιταλία