• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτόνι

Αποτελέσματα για

Χαρτόνι

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. COLOMBINO & POLANO SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία COLOMBINO & POLANO SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλαστικα κεσεδακια για τροφιμα, και θηκες απο χαρτονι. Έχει έδρα σε Muris Ragogna Ud Italy, Ιταλία.

  2. CARTIMBALLO S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CARTIMBALLO S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες μεταλλικές, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Συσκευασίες μεταλλικές, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Azzano Decimo, Ιταλία.

  3. NOVA C.G.C. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NOVA C.G.C. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκδόσεις - διάφορα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Aviano, Ιταλία.