• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υποστεγα

Αποτελέσματα για

Υποστεγα

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. LA CASETTA

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA CASETTA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπόστεγα κήπων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λυόμενα κιόσκια, μπανγκαλόους και σπίτια, Υπόστεγα με βεράντα, Λυόμενα κιόσκια, μπανγκαλόους και σπίτια, και περγκολες και σκεπες. Έχει έδρα σε Povoletto, Ιταλία.

  2. CARPENTERIA SCALAUZERO

    Ιταλία

    Η εταιρεία CARPENTERIA SCALAUZERO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά υπόστεγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικοι σκελετοι. Έχει έδρα σε Palmanova, Ιταλία.

  3. MARCOLIN COVERING S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MARCOLIN COVERING S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα με επικάλυψη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Φουσκωτά υπόστεγα, αντίσκηνα και σκηνές τσίρκων, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, και Φουσκωτά υπόστεγα, αντίσκηνα και σκηνές τσίρκων. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  4. CASA DEL TELO S.R.L. UNIPERSONALE

    Ιταλία

    Η εταιρεία CASA DEL TELO S.R.L. UNIPERSONALE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα με επικάλυψη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φουσκωτά υπόστεγα, αντίσκηνα και σκηνές τσίρκων, αδιαβροχος μουσαμας για φορτηγα, και Φουσκωτά υπόστεγα, αντίσκηνα και σκηνές τσίρκων. Έχει έδρα σε Basiliano, Ιταλία.

  5. PRECAST S.P.A.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TECNOSERRE

    Ιταλία