• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σκυροδεμα

Αποτελέσματα για

Σκυροδεμα

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. PETRA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία PETRA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αδιαβροχοποιητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξυγιανση υγρασιας, μεσα αδιαβροχοποιησης για σκυροδεμα και κονιαματα, επεξεργασια αδιαβροχοποιησης, και υδροφοβα προϊοντα για σκυροδεμα, τουβλα και πετρες. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

  2. BOER GROUP SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία BOER GROUP SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευές από σκυρόδεμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη εξοπλισμου καθαρισμου υδατων. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

  3. LE OFFICINE RIUNITE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LE OFFICINE RIUNITE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντλίες σκυροδέματος, σκυροδεση σκυροδεματος, και Αντλίες σκυροδέματος. Έχει έδρα σε Campoformido, Ιταλία.

  4. COBETON S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία COBETON S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκάλες και κιγκλιδώματα, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Σκάλες και κιγκλιδώματα, και Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Roveredo In Piano, Ιταλία.

  5. IL CANTIERE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία IL CANTIERE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκάλες και κιγκλιδώματα, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Σκάλες και κιγκλιδώματα, και Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BIESSE S.A.S. DI BIASINI STEFANO

    Ιταλία

    Η εταιρεία BIESSE S.A.S. DI BIASINI STEFANO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκάλες και κιγκλιδώματα, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Σκάλες και κιγκλιδώματα, και Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Sesto Al Reghena, Ιταλία.

  2. COOPERATIVA PRECASA S.COOP.A.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία COOPERATIVA PRECASA S.COOP.A.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Fiumicello (Ud), Ιταλία.

  3. DI TOMMASO S.R.L.

    Ιταλία

  4. MCZ GROUP S.P.A.

    Ιταλία

  5. BLOCK - ENERGY S.R.L.

    Ιταλία

  1. I.C.E. VISINTINI S.R.L.

    Ιταλία

  2. FERRARESSO GIANFRANCO

    Ιταλία

  1. TECNOPRESS DI VISINTINI TARCISIO & C. S.N.C.

    Ιταλία