• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προφίλ

Αποτελέσματα για

Προφίλ

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. M.M. GRIGLIATI

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    H M.M. λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια στον τομέα της υαλορητίνης PRFV (πλαστικό ενισχυμένο με υαλονήματα), παράγοντας υψηλής ποιότητας καφασωτά, προφίλ και σύνθετες κατασκευές. Οι εγγενείς ιδιότητες των PRFV (κυρίως η ανθεκτικότητα στην διάβρωση, χωρίς μαγνητισμό, η ηλεκτρική μόνωση και η έλλειψη συντήρησης) επιτρέπουν πολλαπλές χρήσεις. Πιστοποίηση ISO 9001: 2015 Bureau Veritas.

  2. MP SRL

    Ιταλία

    Σήμερα, η εμπιστοσύνη εκατοντάδων πελατών ανά τον κόσμο, με περισσότερα από 200 εξαρτήματα που υλοποιούνται κατά παραγγελία και εκατοντάδες είδη που εξακολουθούν να παράγονται, με τη χρήση των μετάλλων να ανέρχεται σε σχεδόν 1 εκατομμύριο κιλά/έτος, όλα αυτά καθιστούν την MP σημείο αναφοράς για όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να καινοτομούν στο αντικείμενο δραστηριότητάς τους και να αισθάνονται ότι έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται στο τεχνικό σχέδιο.

  3. L.I.R.S. ( S.N.C. )

    Ιταλία

    Η εταιρεία L.I.R.S. ( S.N.C. ), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παραθυρόφυλλα και παντζούρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - μετασχηματισμός σε ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά προφίλ, Καουτσούκ - μετασχηματισμός σε ημιτελή προϊόντα, και Πλαστικά προφίλ. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  4. MIXALL SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία MIXALL SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προφίλ αλουμινίου, και πορτες και παραθυρα. Έχει έδρα σε Pradamano (UD), Ιταλία.

  5. IMPRESA MINOZZI SRL -UNIPERSONALE

    Ιταλία

    Η εταιρεία IMPRESA MINOZZI SRL -UNIPERSONALE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευές ορθογωνίων προφίλ, και Κατασκευές ορθογωνίων προφίλ. Έχει έδρα σε Povoletto (Ud), Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CAVERZAN GIANNI S.R.L.

    Ιταλία

  2. METALGREEN S.P.A.

    Ιταλία