• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κινησιοθεραπεια

Αποτελέσματα για

Κινησιοθεραπεια

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ATENA DI MICHELE MAIER/LEVISOLE

    Ιταλία

    Η εταιρεία ATENA DI MICHELE MAIER/LEVISOLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορθοπεδικοι πατοι, και ορθοπεδικοι πατοι κατα παραγγελια. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  2. PLAN 1 HEALTH S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PLAN 1 HEALTH S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Amaro, Ιταλία.

  3. GALANTE DINO E C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GALANTE DINO E C. S.N.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Moimacco, Ιταλία.

  4. LIMA - LTO S.P.A.

    Ιταλία

  5. MEDICAL JET S.R.L.

    Ιταλία