• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ELLECI S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ELLECI S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  2. HAGER LUMETAL S.P.A.

    Ιταλία

  3. HEATFOR SR

    Ιταλία

    Η εταιρεία HEATFOR SR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευή θέρμανσης, συσκευες θερμανσης, και εξαρτήματα, τμήματα και ανταλλακτικά για ψύξη. Έχει έδρα σε Brugnera, Ιταλία.

  4. KIMERA TECHNOLOGIESSRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία KIMERA TECHNOLOGIESSRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτοδίοδοι LED. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρυφός φωτισμός LED, και εξοικονομηση ενεργειας. Έχει έδρα σε Tolmezzo, Ιταλία.

  5. D' ANGELA MICHELE

    Ιταλία

    Η εταιρεία D' ANGELA MICHELE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικές αντιστάσεις, μεταβλητες ηλεκτρικες αντιστασεις, και Ηλεκτρονικές αντιστάσεις. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DEA - HT S.R.L.

    Ιταλία