• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επεξεργασμενη ξυλεια

Αποτελέσματα για

Επεξεργασμενη ξυλεια

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SEGHERIA 3B

    Ιταλία

    Η εταιρεία SEGHERIA 3B, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξήρανση του ξύλου, Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου, Ξήρανση του ξύλου, και Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου. Έχει έδρα σε Trivignano Udinese, Ιταλία.

  2. SEGHERIA FABBRO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SEGHERIA FABBRO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξήρανση του ξύλου, Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου, Ξήρανση του ξύλου, και Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου. Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

  3. GROUP LEGNO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GROUP LEGNO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  4. ZANINI LEGNAMI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ZANINI LEGNAMI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στέγες και σκεπές - υλικά κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Tolmezzo, Ιταλία.

  5. G. COZZARIN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία G. COZZARIN S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LEGNONORD S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LEGNONORD S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Basiliano, Ιταλία.

  2. SEGHERIA DI CENTA S.N.C. DI DI CENTA MARCO E FRANCESCO

    Ιταλία

    Η εταιρεία SEGHERIA DI CENTA S.N.C. DI DI CENTA MARCO E FRANCESCO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξήρανση του ξύλου, Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου, Ξήρανση του ξύλου, και Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου. Έχει έδρα σε Ampezzo, Ιταλία.

  3. I.C.M. S.P.A.

    Ιταλία

  4. ZUCCO VITTORIO E RENATO

    Ιταλία

  5. ISKRALEGNO S.R.L.

    Ιταλία

  1. DOMINI LEGNAMI S.R.L.

    Ιταλία

  2. FRATELLI TULISSI S.R.L.

    Ιταλία

  1. L.T.A. DI PASQUALINI GIUSEPPE & C. S.N.C.

    Ιταλία

  2. ELIT WOOD S.R.L.

    Ιταλία

  3. FRANCESCHINO ONELIO

    Ιταλία

  4. XILA HOLZWERK S.R.L.

    Ιταλία

  5. VIDIMAR & FABRIS

    Ιταλία

  6. STACCO SEGHERIA S.R.L.

    Ιταλία

  7. TURCO ERMINIO S.N.C.

    Ιταλία

  8. SEGHERIA ROVIS FIORINDO FIGLI S.N.C.

    Ιταλία

  1. SEGHERIA FRIULADRIA S.R.L.

    Ιταλία

  2. COMINOTTO LEGNAMI

    Ιταλία