• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γενικη μηχανικη - εργασιες για λογαριασμο τριτων

Αποτελέσματα για

Γενικη μηχανικη - εργασιες για λογαριασμο τριτων

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. S.C.E. COMPANY SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η S.C.E. Company srl είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της κατεργασίας χαλκοσωλήνων και σωλήνων από σίδηρο για τον τομέα του κλιματισμού και της ψύξης. Το σύνολο των μηχανημάτων που διαθέτει η επιχείρηση επιτρέπουν την υλοποίηση των εξής: αγωγοί συλλογής από χαλκό και σίδηρο, διανομείς, σωλήνες βάσει μέτρησης με λόγο εκλέπτυνσης, επεκτάσεις, κυρτώσεις και μυτερά, διπλωμένα και επαναδιπλωμένα κομμάτια.

  2. S.C.E. COMPANY SRL

    Ιταλία

    Η S.C.E. Company srl είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της κατεργασίας χαλκοσωλήνων και σωλήνων από σίδηρο για τον τομέα του κλιματισμού και της ψύξης. Το σύνολο των μηχανημάτων που διαθέτει η επιχείρηση επιτρέπουν την υλοποίηση των εξής: αγωγοί συλλογής από χαλκό και σίδηρο, διανομείς, σωλήνες βάσει μέτρησης με λόγο εκλέπτυνσης, επεκτάσεις, κυρτώσεις και μυτερά, διπλωμένα και επαναδιπλωμένα κομμάτια.

  3. STYLEINOX DI SIMONATO MICHELE

    Ιταλία

    Η εταιρεία STYLEINOX DI SIMONATO MICHELE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει έδρα σε San Vito, Ιταλία.

  4. EDDI BRESSAN SAS

    Ιταλία

    Η εταιρεία EDDI BRESSAN SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανική ακριβείας, γάντζοι, και μηχανικο εργαστηριο ακριβειας. Έχει έδρα σε Cormons, Ιταλία.

  5. MICHELE LUSSETTI

    Ιταλία

    Η εταιρεία MICHELE LUSSETTI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανουργικες εργασιες ακριβειας. Έχει έδρα σε San Dorligo Della Valle, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PROMEK S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PROMEK S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανική ακριβείας, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Μηχανική ακριβείας, και Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε San Dorligo Della Valle-Dolina, Ιταλία.

  2. G.F.R. ELETTRONICA

    Ιταλία

    Η εταιρεία G.F.R. ELETTRONICA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, και Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών. Έχει έδρα σε Azzano Decimo, Ιταλία.

  3. U.M. COSTRUZIONI

    Ιταλία

    Η εταιρεία U.M. COSTRUZIONI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και μηχανηματα για τη βαφη του ξυλου, και βιομηχανικες συναρμολογησεις. Έχει έδρα σε Pasiano Di Pordenone, Ιταλία.

  4. ATOMAT S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ATOMAT S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κυλινδροι για ελαστρα. Έχει έδρα σε Remanzacco, Ιταλία.

  5. CALCORPRESS INDUSTRIES S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CALCORPRESS INDUSTRIES S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, Λαμαρίνες και σωλήνες, Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση, και Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει έδρα σε Roveredo In Piano, Ιταλία.

  1. ENGEN MECCANICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ENGEN MECCANICA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα εφαρμογης ταινιοελασματων για τον τομεα της συσκευασιας, και μηχανες τυλιγματος για τον τομεα της συσκευασιας. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  2. UT.P.F. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία UT.P.F. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  1. NASSIMBENI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NASSIMBENI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεζαρισμα μεταλλων. Έχει έδρα σε Tolmezzo, Ιταλία.

  2. SERRAGLIO GIORGIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία SERRAGLIO GIORGIO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Valvasone Arzene, Ιταλία.

  3. DANIELI & C. - OFFICINE MECCANICHE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DANIELI & C. - OFFICINE MECCANICHE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες, και Χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Buttrio, Ιταλία.

  4. OFFICINA MECCANICA GIOVANNI APOLLONIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία OFFICINA MECCANICA GIOVANNI APOLLONIO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Βαλβίδες κρουνοποιΐας, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, και Βαλβίδες κρουνοποιΐας. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

  5. BRUN ANTONIO & FIGLI

    Ιταλία

    Η εταιρεία BRUN ANTONIO & FIGLI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδηροτεχνία, Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία, Σιδηροτεχνία, και Καλλιτεχνική σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε Pasiano Di Pordenone, Ιταλία.

  6. TURCO MECCANICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TURCO MECCANICA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Μηχανική ακριβείας, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Μηχανική ακριβείας. Έχει έδρα σε Codroipo, Ιταλία.

  7. MAURO MARINO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAURO MARINO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

  8. C.M.P.

    Ιταλία

    Η εταιρεία C.M.P., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα ειδικών προδιαγραφών - κατασκευή και εξοπλισμός, Οχήματα - υπηρεσίες, Οχήματα ειδικών προδιαγραφών - κατασκευή και εξοπλισμός, και Οχήματα - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Dignano, Ιταλία.

  1. F.LLI CUM S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία F.LLI CUM S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, και Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Talmassons, Ιταλία.

  2. OFFICINA TESOLIN

    Ιταλία

    Η εταιρεία OFFICINA TESOLIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπουλντόζες και ισοπεδωτές, Μηχανικά φτυάρια, Μπουλντόζες και ισοπεδωτές, και Μηχανικά φτυάρια. Έχει έδρα σε Martignacco, Ιταλία.

  3. OFFICINE MECCANICHE VIDALI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία OFFICINE MECCANICHE VIDALI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παγκοι κατεργασιας για την ωρολογοποιια, και χωρος σταθμευσης αυτοκινητων. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  4. OMC SAN GIORGIO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία OMC SAN GIORGIO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει έδρα σε San Giorgio Di Nogaro, Ιταλία.

  5. MUZZIN S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MUZZIN S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Λαμαρίνες και σωλήνες, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, και Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  6. MAXIMA IMPIANTI SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAXIMA IMPIANTI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει έδρα σε Azzano Decimo (PN), Ιταλία.

  7. D.D. S.R.L.

    Ιταλία

  8. ROIMEC S.R.L.

    Ιταλία

  9. OCSA - OFFICINE DI CROCETTA S.P.A.

    Ιταλία

  10. DO.GE.

    Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γενικη μηχανικη - εργασιες για λογαριασμο τριτων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

42 Επιχειρήσεις