• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αυτοκίνητα

Αποτελέσματα για

Αυτοκίνητα

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. MEDIA SERVICE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MEDIA SERVICE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφημερίδες και περιοδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Ακίνητα εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης - Εργολάβοι και Μεσιτικά γραφεία, Αυτοκίνητα, και Ακίνητα εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης - Εργολάβοι και Μεσιτικά γραφεία. Έχει έδρα σε MONFALCONE, Ιταλία.

  2. IMOBILITY SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία IMOBILITY SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο αντιπρόσωπος αυτοκινήτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοκινουμενα οχηματα για ατομα με ειδικες αναγκες, και μετατροπες αυτοκινητων για α.μ.ε.α.. Έχει έδρα σε Gemona, Ιταλία.

  3. RACE POWER - G. M. SRL

    Ιταλία

    Η Racepower, διεθνής επιχείρηση που ειδικεύεται στον σχεδιασμό, στην παραγωγή και στην πώληση προϊόντων για την ρύθμιση των αυτοκινήτων, επιπλέον θέση για την ρύθμιση των οχημάτων με πετρελαιοστροβιλοκινητήρα, και στροβιλοκινητήρα βενζίνης, μείωση της κατανάλωσης καυσίμων και αύξηση της παροχής ισχύς και ζεύγους ροπών, Η σχεδόν 20ετής πείρα του προσωπικού της της επέτρεψε να εμφανίσει εκπληκτικά αποτελέσματα, τον επαναπρογραμματισμό των θέσεων κατάλληλα OBD και να προσφέρει επίσης μια υπηρεσία εξατομίκευσης του προϊόντος, σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

  4. TEKNEL S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TEKNEL S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Visco, Ιταλία.

  5. OFFICINE MECCANICHE VIDALI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία OFFICINE MECCANICHE VIDALI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παγκοι κατεργασιας για την ωρολογοποιια, και χωρος σταθμευσης αυτοκινητων. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. C.L.M. S.R.L.

    Ιταλία

  2. TECNORUOTE S.R.L.

    Ιταλία

  3. STUDIO D

    Ιταλία