• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • θαλασσιες μεταφορες εμπορευματων με εμπορευματοκιβωτια

Αποτελέσματα για

Θαλασσιες μεταφορες εμπορευματων με εμπορευματοκιβωτια

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. MAC. MAR S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAC. MAR S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Μεταφορά εμπορευμάτων, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, και Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

  2. DALFRA TRANSPORT DI DALFRATELLO DAN

    Ιταλία

  3. LIBERALE TRASPORTI S.R.L.

    Ιταλία

  4. ERRETRANS S.R.L.

    Ιταλία

  5. FRANCESCO PARISI S.P.A.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LOVATO GIUSEPPE

    Ιταλία

    Η εταιρεία LOVATO GIUSEPPE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορά εμπορευμάτων, Μεταφορές με βυτιοφόρο, και Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  2. STRIANESE GENNARO

    Ιταλία

  3. ME.CAR S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ME.CAR S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορά εμπορευμάτων, Μεταφορές με βυτιοφόρο, και Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Villesse, Ιταλία.

  4. EM LOGISTICA S.R.L.

    Ιταλία

  5. SARTORI CLAUDIO & C. S.N.C.

    Ιταλία

  1. TRANS COOP

    Ιταλία

    Η εταιρεία TRANS COOP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, και Μεταφορές με βυτιοφόρο. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  2. PEDEMONTANA TRASPORTI S.R.L.

    Ιταλία

  1. ALESSANDRO DEGANO SERVIZI EUROPEI S.R.L.

    Ιταλία

  2. PUGLIESE FRANCESCO

    Ιταλία

    Η εταιρεία PUGLIESE FRANCESCO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορά εμπορευμάτων, Μεταφορές με βυτιοφόρο, και Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  3. MOVEST S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MOVEST S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορά εμπορευμάτων, Μεταφορές με βυτιοφόρο, και Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Cervignano Del Friuli, Ιταλία.

  4. AUTOTRASPORTI CESARO TRANSPORT S.R.L.

    Ιταλία

  5. TDS TRASPORTI S.R.L.

    Ιταλία

  6. OCEAN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία OCEAN S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορά εμπορευμάτων, Μεταφορές με βυτιοφόρο, και Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  7. B.T. TRANSPORT ITALY S.R.L.

    Ιταλία

  8. FORMARO SPEDIZIONI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FORMARO SPEDIZIONI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Μεταφορά εμπορευμάτων, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, και Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  1. SISTEMA SPEDIZIONI S.R.L.

    Ιταλία

  2. GB SERVICE DI GRILY BOGDAN

    Ιταλία

  3. CR SERVIZI DI RAGUSA RAFFFAELE E C S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CR SERVIZI DI RAGUSA RAFFFAELE E C S.A.S., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, και Μεταφορές με βυτιοφόρο. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

  4. TRASPORTI MANZANESI S.R.L. - SOCIETA' UNIPERSONALE

    Ιταλία

    Η εταιρεία TRASPORTI MANZANESI S.R.L. - SOCIETA' UNIPERSONALE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, και Μεταφορές με βυτιοφόρο. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  5. CAR - EXPRESS

    Ιταλία

    Η εταιρεία CAR - EXPRESS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές με βυτιοφόρο, Μεταφορά εμπορευμάτων, Μεταφορές με βυτιοφόρο, και Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  6. FUTURA S.R.L.

    Ιταλία

  7. TERMINAL INTERPORTO PRATO S.R.L.

    Ιταλία

  8. TS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TS S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδηροδρομικές μεταφορές, Σιδηροδρομικές μεταφορές με εμπορευματοκιβώτια, Σιδηροδρομικές μεταφορές, και Σιδηροδρομικές μεταφορές με εμπορευματοκιβώτια. Έχει έδρα σε Buia, Ιταλία.