• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • θαλασσιες αποστολες

Αποτελέσματα για

Θαλασσιες αποστολες

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. TERMINAL FRUTTA TRIESTE S.P.A.

    Ιταλία

  2. BETRANS INTERNATIONAL FORWARDING S.R.L.

    Ιταλία

  3. WAREHOUSING & WAREHOUSE SERVICES ITALIA S.R.L.

    Ιταλία

  4. LOGISTICA PORTUALE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LOGISTICA PORTUALE S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Λιμενικοί διαμετακομιστές, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, και Λιμενικοί διαμετακομιστές. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  5. MIANI IVAN

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SANTANDREA TERMINALI SPECIALIZZATI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SANTANDREA TERMINALI SPECIALIZZATI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Λιμενικοί διαμετακομιστές, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, και Λιμενικοί διαμετακομιστές. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  2. FRATELLI PRIOGLIO S.P.A.

    Ιταλία

  3. B. PACORINI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία B. PACORINI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Λιμενικοί διαμετακομιστές, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, και Λιμενικοί διαμετακομιστές. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  4. Z-MARE S.R.L.

    Ιταλία

  5. ALESSANDRO BILLITZ SUCCESSORI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALESSANDRO BILLITZ SUCCESSORI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρακτορεία διεθνών μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια, και Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  1. SITESPED

    Ιταλία

  2. ACCESS WORLD ( ITALY ) S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ACCESS WORLD ( ITALY ) S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές θαλάσσιες και με ποταμόπλοια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Λιμενικοί διαμετακομιστές, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, και Λιμενικοί διαμετακομιστές. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  1. SPEDIFRIULI S.R.L.

    Ιταλία