• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ηλεκτρικα οχηματα

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρικα οχηματα

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. ATAP S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ATAP S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεωφορεία και πούλμαν, Οδικές μεταφορές επιβατών, Λεωφορεία και πούλμαν, και Οδικές μεταφορές επιβατών. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  2. BARBURINI S.R.L. UNIPERSONALE

    Ιταλία

    Η εταιρεία BARBURINI S.R.L. UNIPERSONALE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά οχήματα, Λεωφορεία και πούλμαν, Ηλεκτρικά οχήματα, και Λεωφορεία και πούλμαν. Έχει έδρα σε Gemona Del Friuli, Ιταλία.

  3. FRIULBUS

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRIULBUS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεωφορεία και πούλμαν, Επιβατικά αυτοκίνητα, Λεωφορεία και πούλμαν, και Επιβατικά αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Casarsa Della Delizia, Ιταλία.

  4. IDEALVIAGGI S.N.C. DI GUERRA CORRADO & PIERLUIGI

    Ιταλία

    Η εταιρεία IDEALVIAGGI S.N.C. DI GUERRA CORRADO & PIERLUIGI, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά οχήματα, Λεωφορεία και πούλμαν, Ηλεκτρικά οχήματα, και Λεωφορεία και πούλμαν. Έχει έδρα σε Azzano Decimo, Ιταλία.

  5. LA GRADESE PICCOLA SOC. COOPERATIVA A R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SILMARE S.N.C. DI S.SILLA & M.VELCICH

    Ιταλία

    Η εταιρεία SILMARE S.N.C. DI S.SILLA & M.VELCICH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  2. MAG SYSTEMS

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAG SYSTEMS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Zoppola, Ιταλία.

  3. DAVE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DAVE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  4. MW.FEP S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MW.FEP S.P.A., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Ronchi Dei Legionari, Ιταλία.

  5. ALFA ELETTRONICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALFA ELETTRONICA S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

  1. G & G ELETTRONICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία G & G ELETTRONICA S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Cimolais, Ιταλία.

  2. NEW SOLUTION ENGINEERING S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NEW SOLUTION ENGINEERING S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  1. DM ELEKTRON S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DM ELEKTRON S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Buia, Ιταλία.

  2. TOMSIC S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TOMSIC S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Savogna D'isonzo, Ιταλία.

  3. C.S. ELETTRONICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία C.S. ELETTRONICA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Pasiano Di Pordenone, Ιταλία.

  4. KRONOTECH S.R.L.

    Ιταλία

  5. LOGICA H. & S.

    Ιταλία

  6. VIDEO SYSTEM DI LIANI LUIGI

    Ιταλία

  7. SERIEL S.R.L.

    Ιταλία

  8. MICROTEK S.R.L.

    Ιταλία

  1. KARNEL S.R.L.

    Ιταλία

  2. NICOL S.R.L.

    Ιταλία

  3. C.E.M.I. TECHNOLOGY S.R.L.

    Ιταλία

  4. R.E.S S.R.L.

    Ιταλία

  5. CANZIANI GIORGIO

    Ιταλία

  6. EFI TECHNOLOGY S.R.L.

    Ιταλία

  7. ATEX INDUSTRIES S.R.L.

    Ιταλία

  8. TECHNOCARE ELECTRONIC SYSTEMS S.R.L.

    Ιταλία

  9. EL.GAD. S.R.L.

    Ιταλία

  10. ELETTROMAR ( S.A.S. )

    Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρικα οχηματα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

30 Επιχειρήσεις