• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εργαλεια

Αποτελέσματα για

Εργαλεια

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. MAGAZZINI MANZANESI SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAGAZZINI MANZANESI SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τραπέζια και καρέκλες, εργαλεια, μεταλλικές μικροκατασκευές, Τραπέζια και καρέκλες, και τεχνική βιδοποϊία. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  2. UTENSILVITERIA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία UTENSILVITERIA SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοχλοποιια- συνδεσμοι - βιδες - παξιμαδια - στερεωσεις, και εργαλεια. Έχει έδρα σε Pradamano, Ιταλία.

  3. DENTAG SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Παραγωγή και πώληση χειρουργικών εργαλείων για ορθοδοντική. Πιστοποίηση: UNI EN ISO 9001 - UNI CEI EN 46001. Η συνεχής ποιότητα στον χρόνο επέτρεψε και επιτρέπει ακόμα την DenTag να παράγει οδοντικά και χειρουργικά εργαλεία για λογαριασμό πολλών ιταλικών και ξένων επιχειρήσεων, και να τα παράγει υπό το δικό της σήμα. Για μια καλύτερη ορατότητα και αξιοπιστία απέναντι στους άμεσους της πελάτες, η επιχείρηση δημιούργησε μια σειρά εργαλείων με εξαιρετικά λείο χερούλι, που εμπορεύεται αποκλειστικά με την ονομασία DenTag.

  4. DIANAT S.R.L.

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DIANAT S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αδαμαντοφόρα εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αδαμαντοφορα εργαλεια, αδαμαντοφοροι λεπιδες, Εργαλεία φρεζαρίσματος, και πολυκρυσταλλικα εργαλεια κατεργασιας. Έχει έδρα σε Premariacco, Ιταλία.

  5. F.A.R. FONDERIE ACCIAIERIE ROIALE SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    FAR spa, χύτευση κοινού και ειδικού χάλυβα. Από την ίδρυσή της το 1962, η F.A.R. Fonderie Acciaierie Roiale spa, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή αντιδιαβρωτικού χάλυβα που χρησιμοποιείται ως ανταλλακτικό στις μηχανές θραύσης αδρανών, θεωρούσε ανέκαθεν θεμελιώδη στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της. Για το λόγο αυτό, συνέχισε σταθερά να παρακολουθεί προσεκτικά τις τάσεις και τα αιτήματα που προερχόταν από την αγορά, μετατρέποντάς τα σε ένα συνεχές ερέθισμα για την ενημέρωση και την ανανέωση των υλικών και των προϊόντων της. Αυτή η φιλοσοφία επέτρεψε στην F.A.R. να κατακτήσει μια ηγετική θέση σε παγκόσμιο επίπεδο. Το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και η ικανότητα των τεχνικών της, που υποστηρίζονται από μια ευέλικτη δομή, κάνουν επί του παρόντος τη F.A.R. ικανή να ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματα των πελατών, προσφέροντας μέγιστη υποστήριξη και συνεργασία. Αυτοί οι παράγοντες κάνουν τη F.A.R. σημείο αναφοράς και εγγύηση για όσους εργάζονται στον τομέα της σύνθλιψης.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MANGIAROTTI SPA

    Ιταλία

    Η Mangiarotti, επιχείρηση στην Sedegliano, κατασκευάζει μεγάλους εξοπλισμούς πίεσης με προορισμό την ανταλλαγή ενεργειών, όπως Αντιδραστήρες, στήλες διύλισης και εναλλάκτες θερμότητας, που χαρακτηρίζονται από την υψηλή πίεση, το μεγάλο πάχος, τις μεγάλες διαστάσεις, που προορίζονται για τους τομείς της χημείας, της πετροχημείας, τον πυρηνικό, φαρμακευτικό τομέα και στους εξοπλισμούς παραγωγής ενέργειας.

  2. METAL WORLD S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία METAL WORLD S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία χειρός ξυλουργικών εργασιών, μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία χειρός ξυλουργικών εργασιών, μη μηχανοκίνητα, αδαμαντοφορα εργαλεια, και κυκλικες λεπιδες. Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

  3. YF COSMETICS

    Ιταλία

    Η εταιρεία YF COSMETICS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κομμωτήρια - εργαλεία. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  4. AFFILATURA TODARO FABIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία AFFILATURA TODARO FABIO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός ξυλουργικών εργασιών, μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Percoto, Ιταλία.

  5. INDRI PAOLO

    Ιταλία

    Η εταιρεία INDRI PAOLO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακόνισμα - εργαλειομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ακόνισμα - χάλυβες και μέταλλα, ακονισμα φρεζων, ακονισμα κυκλικων λαμων, Ακόνισμα - χάλυβες και μέταλλα, και τροχισμα οργανων και εργαλειων. Έχει έδρα σε Tricesimo, Ιταλία.

  1. SALAMON EROS

    Ιταλία

    Η εταιρεία SALAMON EROS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - μηχανήματα κατεργασίας ξύλου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τρόχισμα εξοπλισμών μηχανημάτων - εργαλεία επεξεργασίας ξυλείας. Έχει έδρα σε Zoppola, Ιταλία.

  2. FERRAMENTAONLINE

    Ιταλία

    Η εταιρεία FERRAMENTAONLINE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κιγκαλερια, και ηλεκτρικα εργαλεια. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  1. BGR FASTENERS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BGR FASTENERS S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  2. HAIR COSMETICS S.N.C. DI SILVESTRI ANNA MARIA & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία HAIR COSMETICS S.N.C. DI SILVESTRI ANNA MARIA & C., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κομμωτήρια - εργαλεία, Κομμωτήρια - εξοπλισμός, Κομμωτήρια - εργαλεία, και Κομμωτήρια - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  3. ROBE DI CAPELLI

    Ιταλία

    Η εταιρεία ROBE DI CAPELLI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κομμωτήρια - εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κομμωτήρια - εξοπλισμός, συσκευες και προμηθειες για κομμωτηρια, και Κομμωτήρια - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  4. OFFICINE TOFFOLUTTI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία OFFICINE TOFFOLUTTI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας. Έχει έδρα σε Campoformido, Ιταλία.

  5. AP PASSONI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AP PASSONI S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, και Συμπιεστές με έμβολα και βίδες. Έχει έδρα σε Pradamano, Ιταλία.

  6. AIR MECCANICA

    Ιταλία

    Η εταιρεία AIR MECCANICA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Συμπιεστές, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Συμπιεστές. Έχει έδρα σε Prata Di Pordenone, Ιταλία.

  7. STARK S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία STARK S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία χειρός ξυλουργικών εργασιών, μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία χειρός για μαστορέματα μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία χειρός ξυλουργικών εργασιών, μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία χειρός για μαστορέματα μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Trivignano Udinese, Ιταλία.

  8. P.C.A. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία P.C.A. S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, και Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  1. SAMI TECNICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SAMI TECNICA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  2. FLUIDODINAMICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FLUIDODINAMICA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, και Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  3. PIANETA ZERO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PIANETA ZERO S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρεσάρισμα CD. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Εργαλεία και λογισμικά για δίσκους CD και DVD, Ηλεκτρονικές εκδόσεις, και Εργαλεία και λογισμικά για δίσκους CD και DVD. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  4. ZERIO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ZERIO S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Εργαλεία φορητά, και Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει έδρα σε Prata Di Pordenone, Ιταλία.

  5. BEAUTY HOUSE S.A.S. DI SARGOLINI ROBERTA

    Ιταλία

    Η εταιρεία BEAUTY HOUSE S.A.S. DI SARGOLINI ROBERTA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κομμωτήρια - εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κομμωτήρια - εξοπλισμός, και Κομμωτήρια - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ronchi Dei Legionari, Ιταλία.

  6. LA CASA DEL PARRUCCHIERE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA CASA DEL PARRUCCHIERE S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περούκες και ποστίς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κομμωτήρια - εργαλεία, Κομμωτήρια - εξοπλισμός, Κομμωτήρια - εργαλεία, και Κομμωτήρια - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Monfalcone, Ιταλία.

  7. DE NARDO ILARIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία DE NARDO ILARIO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κτηνιατρικός εξοπλισμός και εργαλεία, Ιατροχειρουργική οπτική - εργαλεία, Κτηνιατρικός εξοπλισμός και εργαλεία, και Ιατροχειρουργική οπτική - εργαλεία. Έχει έδρα σε Rive D'arcano, Ιταλία.

  8. 01PESSOT TOOLS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία 01PESSOT TOOLS S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Κλειδιά σύσφιξης, Εργαλεία φορητά, και Κλειδιά σύσφιξης. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  9. RAVENNA TOOLS S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία RAVENNA TOOLS S.A.S., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αδαμαντοφόρα εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας, Βιομηχανικά εργαλεία, Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας, και Βιομηχανικά εργαλεία. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  10. RIZZO FLAVIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία RIZZO FLAVIO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κομμωτήρια - εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κομμωτήρια - εξοπλισμός, συσκευες και προμηθειες για κομμωτηρια, και Κομμωτήρια - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mereto Di Tomba, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εργαλεια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

107 Επιχειρήσεις