• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εξοπλισμοι ζαχαροπλαστικης

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμοι ζαχαροπλαστικης

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. NORMANN SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NORMANN SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός εστιατορίου, κυψέλες ψύξης, ειδη για μπαρ, εστιατορια, ξενοδοχεια, Εξοπλισμός εστιατορίου, εξαρτήματα, τμήματα και ανταλλακτικά για ψύξη, εγκαταστασεις βιομηχανικης ψυξης, βιομηχανικη ψυξη, λύσεις ψύξης, και εξοπλισμοί ζαχαροπλαστικής. Έχει έδρα σε Fontanafredda, Ιταλία.

  2. CRESPI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CRESPI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία μπισκοτοποιΐας, Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας, Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία μπισκοτοποιΐας, και Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας. Έχει έδρα σε Pasian Di Prato, Ιταλία.

  3. LILLY CODROIPO SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία LILLY CODROIPO SRL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Codroipo (Ud), Ιταλία.

  4. NERIO DOBRILLA S.R.L.

    Ιταλία

  5. PRISMAFOOD S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. IL PUNTO FREDDO S.R.L.

    Ιταλία

  2. PRODUTTORE ARTIGIANO S.R.L.

    Ιταλία