• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εγκαταστασεις και εξοπλισμοι παραγωγης βαφων

Αποτελέσματα για

Εγκαταστασεις και εξοπλισμοι παραγωγης βαφων

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. GIEFFE VERNICIATURA DI IURI GIAN CARLO

    Ιταλία

    Η εταιρεία GIEFFE VERNICIATURA DI IURI GIAN CARLO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και μηχανηματα για τη βαφη του ξυλου, Εγκαταστάσεις και μηχανήματα βαφής με υγρές μπογιές, εγκαταστασεις και μηχανηματα βαφης πλαστικων υλικων, και εγκαταστασεις και εξοπλισμοι βαφης. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  2. CAMPAGNOLOSERVICE

    Ιταλία

    Η εταιρεία CAMPAGNOLOSERVICE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταθμοί παραγωγής ρεύματος, με κάρβουνο - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ακόνισμα - εργαλειομηχανές, αναρροφητηρες για εγκαταστασεις και εξοπλισμο ξυλουργειου, και Ακόνισμα - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Sesto Al Reghena, Ιταλία.

  3. S.I.O.T. S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.I.O.T. S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νερό - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί για την εξαγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυσικό αέριο (γκάζι) - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί για την εξαγωγή, Φυσικό αέριο-εγκαταστάσεις για την παραγωγή, Φυσικό αέριο (γκάζι) - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί για την εξαγωγή, και Φυσικό αέριο-εγκαταστάσεις για την παραγωγή. Έχει έδρα σε Paluzza, Ιταλία.