• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εγκατάσταση

Αποτελέσματα για

Εγκατάσταση

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. CARPENTERIA MANZANESE DI MITTONE LUCIO & C. SNC

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CARPENTERIA MANZANESE DI MITTONE LUCIO & C. SNC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές εγκαταστάσεις αναρρόφησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναρρόφηση καπνών πυρκαϊάς - εγκαταστάσεις, Βερνίκωμα - εξοπλισμός, εγκαταστασεις αναρροφησης καπνων, εγκαταστασεις αναρροφησης σκονης, Αναρρόφηση καπνών πυρκαϊάς - εγκαταστάσεις, σχεδιασμος εγκαταστασεων αναρροφησης σκονης, Βερνίκωμα - εξοπλισμός, φιλτρα για τη χημικη βιομηχανια, και τοποθετησεις φιλτρων καθαρισμου αερα. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  2. FAGGIANI

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Faggiani είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην επεξεργασία του μασίφ ξύλου και της επικολλητής ξυλείας, κυρίως την οξιά. Κυρίως, κατασκευάζουμε ξύλινα στοιχεία για καθίσματα γραφείου, δικής μας έμπνευσης ή με βάσει σχεδίου από τον πελάτη, για καθίσματα από επικολλητή οξιά για συλλόγους καθώς και για πλαίσια και στοιχεία καρεκλών για λογαριασμό τρίτων.

  3. NORMANN SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NORMANN SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός εστιατορίου, κυψέλες ψύξης, ειδη για μπαρ, εστιατορια, ξενοδοχεια, Εξοπλισμός εστιατορίου, εξαρτήματα, τμήματα και ανταλλακτικά για ψύξη, εγκαταστασεις βιομηχανικης ψυξης, βιομηχανικη ψυξη, λύσεις ψύξης, και εξοπλισμοί ζαχαροπλαστικής. Έχει έδρα σε Fontanafredda, Ιταλία.

  4. INNOVARIA - H.E.P.

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INNOVARIA - H.E.P., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλκινοι αγωγοί και σωλήνες, Εναλλάκτες θερμότητας, κλιματισμος, εναλλακτες θερμοτητας με κινητους σωληνες για ιδιωτικη και βιομηχανικη χρηση, Χάλκινοι αγωγοί και σωλήνες, βιομηχανικη ψυξη, Εναλλάκτες θερμότητας, και εγκαταστασεις κλιματισμου και εξαρτηματων. Έχει έδρα σε San Vito Al Torre, Ιταλία.

  5. D E G GROUP SRL

    Ιταλία

    Η D.G. Group S.r.l. είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την θέση σε λειτουργία ηλ. πινάκων διανομής και ελέγχου ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και πινάκων για τον αυτοματισμό βιομηχανικών διαδικασιών. Η επιχείρηση κατασκευάζει εγκαταστάσεις in situ ή στον πελάτη, σε καινούργια βιομηχανικά μηχανήματα και αναλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό παλιών μηχανημάτων. Σχεδιάζει και αναπτύσσει ειδικά λογισμικά για την βιομηχανική αυτοματοποίηση σε πλατφόρμες API, IHM και SCADA, χρησιμοποιώντας τα κύρια συστήματα αυτοματισμού του εμπορίου. Κατασκευάζουμε εγκαταστάσεις για τον έλεγχο της πρόσβασης σε ευαίσθητους χώρους, με την διαχείριση των κλήσεων και των ανοιγμάτων, τόσο από την αίθουσα ελέγχου όσο από τα σημεία πρόσβασης στο πεδίο με ελέγχους με κάρτες RFID (ράδιο-ταυτοποίηση). Οι εγκαταστάσεις αυτές μπορούν να είναι εξοπλισμένες με ενσωματωμένες βιντεοκάμερες HDMI, με δυνατότητα διατήρησης ιστορικού. Αναπτύσσουμε εφαρμογές για συστήματα όρασης στο βιομηχανικό πλαίσιο χάρη στην χρήση τεχνολογικών συστημάτων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TERMISOUND SRL

    Ιταλία

    Η Termisound ιδρύθηκε από τον συνδυασμό του πάθους για τη μουσική και τη μακρόχρονη πείρα στον τομέα της ηλεκτρονικής σχεδίασης. Εφαρμοσμένη κατάρτιση στην ηλεκτρονική, κυρίως στον τομέα των βιομηχανικών αυτοματισμών με συστήματα σχεδιασμένα και υλοποιημένα σύμφωνα προς τις απαιτήσεις των πελατών, ρομποτική, εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας στον τομέα της μεταλλουργίας και σε διάφορες εφαρμογές σε πληθώρα άλλων τομέων. Στην πάροδο των ετών, έχουμε χρησιμοποιήσει πληθώρα μικροεπεξεργαστών, από τους πρώτους Intel 8085, Zilog Z80, Rockwell 6502, Motorola 68000 και τα παράγωγά τους, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι DSP, NEC, HITACHI κ.ά., έως τους πιο πρόσφατους AVR και ARM. Η κατασκευή του λογισμικού ακολούθησε την ίδια εξέλιξη, ξεκινώντας από τη γλώσσα Assembly και καταλήγοντας στη C και τη C++ σε διάφορα λειτουργικά συστήματα, όπως τα Windows, Linux και Android.

  2. M.I.C.E.M. SRL

    Ιταλία

    Με έδρα στην via Chiozza στην πόλη Ruda (Udine), η M.I.C.E.M. srl ειδικεύεται στην συντήρηση των εγκαταστάσεων, στην βιομηχανική συναρμολόγηση εξοπλισμών για την βιομηχανία του τσιμέντου και την βιομηχανική ηχομόνωση. Η, πάνω από τριάντα χρόνια, πείρα της της επιτρέπει να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις, προσφέροντας στους πελάτες της εξαιρετικά εξατομικευμένες υπηρεσίες, από την συναρμολόγηση τεχνολογικών χώρων ως την κατασκευή μηχανών για την επεξεργασία των μετάλλων.

  3. MANGIAROTTI SPA

    Ιταλία

    Η Mangiarotti, επιχείρηση στην Sedegliano, κατασκευάζει μεγάλους εξοπλισμούς πίεσης με προορισμό την ανταλλαγή ενεργειών, όπως Αντιδραστήρες, στήλες διύλισης και εναλλάκτες θερμότητας, που χαρακτηρίζονται από την υψηλή πίεση, το μεγάλο πάχος, τις μεγάλες διαστάσεις, που προορίζονται για τους τομείς της χημείας, της πετροχημείας, τον πυρηνικό, φαρμακευτικό τομέα και στους εξοπλισμούς παραγωγής ενέργειας.

  4. SANGOI GREEN SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία SANGOI GREEN SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί αμπελουργίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πασσαλοι για αμπελια. Έχει έδρα σε Collalto Di Tarcento, Ιταλία.

  5. CHAPEAU EVENTI

    Ιταλία

    Η εταιρεία CHAPEAU EVENTI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκθέσεις - διοργάνωση και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, πρακτορείο διοργάνωσης εκδηλώσεων, και Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  1. BATTISTELLA GOLF SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία BATTISTELLA GOLF SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αθλητικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Chions, Ιταλία.

  2. TECSAL2 S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECSAL2 S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία και σιδηρουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτροδια, μηχανοκίνητη συγκόλληση, προμηθειες για εγκαταστασεις και μηχανηματα συγκολλησης σημειου και με αντισταση για μεταλλα, και εγκαταστασεις συγκολλησης. Έχει έδρα σε Chions, Ιταλία.

  1. EUCOS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EUCOS S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υδραυλικες και θερμοϋδραυλικες εγκαταστασεις, εγκαταστασεις κλιματισμου αντλιων θερμοτητας, εγκαταστασεις πυροπροστασιας, και βιομηχανικες ηλεκτρικες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  2. TWL SYSTEMS SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία TWL SYSTEMS SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λογισμικα εφαρμογων αναπτυξης λογισμικου, συμβουλοι και σχεδιασμος ηλεκτρομηχανικων εγκαταστασεων, και εξοπλισμος. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  3. CENTRALINO CLOUD - ASSISTENZA CENTRALINI TELEFONICI VIRTUALI

    Ιταλία

    Η εταιρεία CENTRALINO CLOUD - ASSISTENZA CENTRALINI TELEFONICI VIRTUALI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τηλεφωνικα προτυπα, υπηρεσιες υποστηριξης τηλεφωνικων εγκαταστασεων, αξεσουαρ και εξαρτηματα για τηλεπικοινωνιες και τηλεφωνια, και συμβουλευτικες υπηρεσιες, πωληση και συντηρηση τηλεφωνικων εγκαταστασεων. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  4. AVIANO SPURGHI DI ZELE FLORIN IOAN

    Ιταλία

    Η εταιρεία AVIANO SPURGHI DI ZELE FLORIN IOAN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σηπτικές δεξαμενές, εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκκένωση τάφρων και υπονόμων, εκκενωση βιολογικων ταφρων, αποφρακτικα για υδραυλικες εγκαταστασεις, και καθαρισμος υπονομων. Έχει έδρα σε Aviano, Ιταλία.

  5. RETIAX SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία RETIAX SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαζονται εγκαταστασεις βιομηχανικου και αστικου φωτισμου καθως και φωτισμου για περιπτερα, και ενοικιαση και συναρμολογηση εγκαταστασεων φωτισμου. Έχει έδρα σε Arzene, Ιταλία.

  6. NIFF SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία NIFF SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εγκαταστάσεις προστασίας καλλιεργειών από το χαλάζι. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  7. GIEMME TERMOIDRAULICA DI MERLO GREGORIO E C. SAS

    Ιταλία

    Η εταιρεία GIEMME TERMOIDRAULICA DI MERLO GREGORIO E C. SAS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θερμοϋδραυλικη, εξαρτηματα και στοιχεια για εγκαταστασεις αεριου, και εγκαταστασεις θερμανσης δαπεδου. Έχει έδρα σε Bicinicco, Ιταλία.

  8. SINTIATEC S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SINTIATEC S.A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  1. CENTRO CONTROLLO MATERIALI EDILI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CENTRO CONTROLLO MATERIALI EDILI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλεγχος κατασκευής εγκαταστάσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πιστοποιηση ποιοτητας προϊοντων. Έχει έδρα σε Roveredo In Piano, Ιταλία.

  2. KING GATES

    Ιταλία

    Η εταιρεία KING GATES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοματες πορτες, και μπαρες οδοφραξης. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  3. WEB-ON DI GAGLIANONE ANDREA

    Ιταλία

    Η εταιρεία WEB-ON DI GAGLIANONE ANDREA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκθέσεις - διοργάνωση και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  4. ZUDEK S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ZUDEK S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυκτικοί θάλαμοι, Ψυκτικοί θάλαμοι, αντλιες θερμοτητας, και εγκαταστασεις βιομηχανικης ψυξης. Έχει έδρα σε Muggia, Ιταλία.

  5. A.S.MONT. SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία A.S.MONT. SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συναρμολογηση μηχανικων κατασκευων και κατασκευων σκελετων, συγκολληση μεταλλων, συναρμολογησεις μεταλλικων κατασκευων εγκαταστασεων, και συναρμολογησεις βιομηχανικων μηχανηματων. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  6. SPECTRA ELETTROSYSTEM

    Ιταλία

    Η εταιρεία SPECTRA ELETTROSYSTEM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμβουλοι και σχεδιασμος εγκαταστασεων ηλεκτρικου φωτισμου, συμβουλοι και σχεδιασμος εγκαταστασεων ενισχυσης, και συμβουλοι και σχεδιασμος εγκαταστασεων και εξοπλισμων βιομηχανικης χρησης. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

  7. SAROS SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία SAROS SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καταστήματα λιανικής πώλησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φωτοβολταϊκες εγκαταστασεις, φωτοβολταϊκοι συλλεκτες, και θερμανση. Έχει έδρα σε Roveredo In Piano, Ιταλία.

  8. CAMPAGNOLOSERVICE

    Ιταλία

    Η εταιρεία CAMPAGNOLOSERVICE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταθμοί παραγωγής ρεύματος, με κάρβουνο - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ακόνισμα - εργαλειομηχανές, αναρροφητηρες για εγκαταστασεις και εξοπλισμο ξυλουργειου, και Ακόνισμα - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Sesto Al Reghena, Ιταλία.

  9. ABC SERVIZI PULIZIE SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία ABC SERVIZI PULIZIE SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικολογικά προϊόντα καθαρισμού οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απορρύπανση - καθαρισμός χώρων και εγκαταστάσεων, ειδη καθαρισμου για το σπιτι, εξαρτηματα για μηχανηματα καθαρισμου, Απορρύπανση - καθαρισμός χώρων και εγκαταστάσεων, και προμηθειες για επιχειρησεις καθαρισμου. Έχει έδρα σε Lignano Sabbiadoro, Ιταλία.

  10. AGENZIA WEB PROMO

    Ιταλία

    Η εταιρεία AGENZIA WEB PROMO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνική υποστήριξη - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τηλεφωνια, υπολογιστες, αξεσουαρ, συναρμολογηση προσωπικου υπολογιστη, Δημιουργία και διαχείριση ιστοτόπων, και εγκατασταση διαταξεων ελεγχου. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εγκατάσταση

Αριθμός αποτελεσμάτων.

549 Επιχειρήσεις

Kατηγορια