• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διατροφή

Αποτελέσματα για

Διατροφή

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. PALMARKET SAS

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PALMARKET SAS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη τροφιμων, πρακτορες και αντιπροσωποι προϊοντα διατροφης, και Πολυτελή τρόφιμα εξαγωγές. Έχει έδρα σε Martignacco, Ιταλία.

  2. ALBERGO STELLA D'ORO

    Ιταλία

    Το ξενοδοχείο Stella D’Oro είναι σε θέση να σας προσφέρει μια αξέχαστη διαμονή. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ημιδιατροφής και πλήρους διατροφής. Το προσωπικό μας θα σας υποδεχθεί στο εστιατόριο και στο μπαρ. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση TVA, μίνι μπαρ, χρηματοκιβώτιο και κλιματισμό. Μπορείτε, επίσης, να επωφεληθείτε από τον δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα και πάρκινγκ για ποδήλατα για ομάδες ποδηλατών. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δωρεάν σύνδεση Wi-Fi.

  3. STEVIA'S - BIO MONDO SUPERFOOD

    Ιταλία

    Η εταιρεία STEVIA'S - BIO MONDO SUPERFOOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα υγιεινής διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Λειτουργική Υγιεινή Διατροφή, γλυκαντικα, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

  4. TECNOMEDIANA

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECNOMEDIANA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός διατροφής ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μονωμενο καταφυγιο, σπιτια σκυλων, ποτιστρα, και σπιτια για σκυλους. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  5. PROFOODS - RG FOOD SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία PROFOODS - RG FOOD SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Κρέατα και αλλαντικά, μοτσαρελα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, συστατικά διατροφής, και Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PRODOTTI BIO ONLINE

    Ιταλία

    Η εταιρεία PRODOTTI BIO ONLINE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, οικολογικα τροφιμα, συμπληρωματα διατροφης, και Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  2. BENESSERE NATURALE S.N.C. DI PELLARIN MARCO E LUGNAN STEFANO

    Ιταλία

    Η εταιρεία BENESSERE NATURALE S.N.C. DI PELLARIN MARCO E LUGNAN STEFANO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπληρώματα διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμπληρωματα διατροφης, ειδη για τενις, διαιτητικα τροφιμα, και αθλητικα ειδη. Έχει έδρα σε Staranzano, Ιταλία.

  3. TROPICAL DI CHANDAN

    Ιταλία

    Η εταιρεία TROPICAL DI CHANDAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζυμαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊον διατροφης. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  4. LABORATORIO DINE S.R.L.

    Ιταλία